EAGLES PALACE

Eagles Palace er placeret på den tredje og mest romantiske af Halkidikis halvøer Athos – små fem kilometer fra den farverige, lille havne- og fiskerby Ouranoupolis. Hotellet ligger hævet over den smukke bugt med det krystalklare, turkise vand, gyldne sandstrande, frodige skrænter og skønne græske haver med de traditionelle palmer, oliven- og fyrretræer og det hellige bjerg, Mount Athos. Eagles Palace er designet respektfuldt i stil med de gamle klostre i området og passer tidsløst ind i landskabet.

CHRISTOFFERS REVIEW:

“Utrolig dejlig og familievenlig strand med lavt, roligt og klart vand. Mange forskellige dejlige restauranter når man har valgt halfboard med dine-around. Vi blev vilde med at leje vandsportcentrets motorbåde og sejle rundt til de mange små øer hvor du kan finde din helt egen lille sandstrand (der kræves ikke motorbåd certifikat).“

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Thessaloniki:  2t45m med direkte fly i højsæson
Bedste periode:  Sent forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: +1t

FAMILIEVENLIGT POOL & BEACH RESORT

Fra det øjeblik man træder ind under de store buer ved indgangen til Eagles Palace mærker man, at man er i virkelig gode hænder – personalet møder jer med smil, nærværenhed og stor professionalisme. Hotellet ligger hævet over en hyggelig, gylden sandstrand med skønne sunbeds og en dejlig strandbar. Blot ved at trykke på knappen under bordet ved solsengen, hidkalder I opmærksomheden fra personalet, som med glæde serverer friskpresset juice og kolde drikke eller en lille snack. Hotellet har desuden en stor, dejlig, opvarmet pool med bløde solsenge, omringet af smukke gamle tykstammede palmer, blomster og duftende krydderurtbede. Fra poolen kan I nyde en forfriskning fra baren. Der er også en mindre pool, som egner sig godt til de små badegæster. På Eagles Palace er der masser af plads, hyggelige kroge, rigeligt med solsenge og personale med overskud.

UDSIGT & ATMOSFÆRE

Der er 164 elegante værelser, suiter og bungalows at vælge imellem, nogle med privat pool. Suiterne og værelserne ligger i hovedbygningen, mens de individuelle bungalows ligger mere privat i de velduftende, grønne haver. Alle er indrettet enkelt og en anelse underspillet, hvor plads, udsigt og atmosfære er vægtet højt. Alle har møbleret balkon eller terrasse og spænder fra værelser på 25m2 over suiter med jacuzzi eller pool til bungalows lige fra 50 m2 til overdådige 180 m2.

UDFORSK ATHOS HALVØEN

Smukke og betagende Mount Athos, der har givet navn til halvøen, er kendt i Grækenland som ‘Det Hellige Græske Bjerg’, og der ligger 20 klostre i området. Det hellige område på Mount Athos er velbesøgt blandt pilgrimme – kun mænd og drenge i selskab med en værge må besøge det hellige område, så det passer perfekt til en helt særlig far og søn tur. Spørg i receptionen for at indhente en skriftlig tilladelse for at få adgang. Mount Athos er betagende at udforske fra havet, hvor pigerne også kan være med, og hotellet arrangerer gerne bådture. De nærliggende strande og den maleriske ø, Ammouliani, er virkelig også et besøg værd.

FIRE LÆKRE RESTAURANTER

Eagles Palace har fire restauranter og fire barer, der kommer godt omkring i både det internationale og det lokale køkken. Vi er især vilde med Kamares by Spondi, der serverer fine dining med panoramaudsigt. Derudover er der en sublim vinkælder med forrygende græske vine. I baren Eagles Club er der en hyggelig stemning med levende musik om aftenen og der bliver serveret fantastiske cocktails og premium G&Ts med den lokale Three Cents tonic.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste