DINAROBIN BEACHCOMBER

Det mest slående ved Beachcombers Dinarobin Golf Resort & Spa er beliggenheden for foden af et af Mauritius’ smukkeste kendetegn, nemlig det 556 meter høje bjerg Le Morne Brabant. Her lander I i feriehimlen, hvor bjergsiderne er svøbt ind i frodige tropiske vækster, og det turkise klare Indiske Oceans bølger nærmest ruller ind på jeres dørtrin.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Hotellet ligger smukt lige ved Le Morne bjerget. Udsigten hvis du går ud i vandet og kigger tilbage mod stranden og bjerget er helt unik. Værelserne her er store og rummelige – perfekte for familier. Stedet emmer af lidt oldschool engelsk upperclass og er perfekt for dem, der søger mere fred og ro end på søsterhotellet Paradis.“

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 / charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med mellemlanding
Bedste periode: +Mauritius kan besøges året rundt
Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

DRØMMEN OM MAURITIUS

I stil med de fleste andre luksusresorts på øen er ingen bygninger højere end den højeste palme, pavillonerne med de smukke stråtækte tage blender elegant ind i de grønne omgivelser og udsigten fra infinitypoolen er sublim. Hvis I rejser uden børn, er det muligt at bo i det helt rolige område, hvor alle suiter, stranden og poolen er reserveret til voksne. For børnefamilier er det perfekt at bo tættere på den lækre infinitypool og restauranterne.

SUITE VIEWS & POOLS

Når I vågner op i de store bløde senge i suiten, er der aldrig langt til en morgendukkert i det klare vand. Indretningen i de 175 suiter i forskellige kategorier og størrelser er smagfuld og underspillet – og der er gode løsninger for familier på drømmeferie. De er rummelige, lyse og med store badeværelser og privat balkon eller terrasse. Suiterne ligger placeret i seks mindre halvmåner, der vender ud mod havet, med en rolig pool omringet af palmer i centrum fem af dem. Når man tæller den store infinitypool med, er der hele seks pools på hotellet. Resortet har også tre overdådige villaer med fire værelser, privat butler, egen pool og plads til op til otte gæster, hvis I virkelig vil have plads at danse på.

NABOEN HEDDER PARADIS

En klar fordel ved at bo på Dinarobin er, at resortet er nabo til Beachcombers lidt større, mere livlige og ligeledes fem-stjernede Paradis Golf Resort & Spa. Som gæster på Dinarobin har I nemlig adgang til søsterhotellets dejlige restauranter samt alle faciliteter, hvilket giver jer et af de mest suveræne udvalg på hele Mauritius. Selv de mest hyperaktive vil have noget at tage sig til konstant, så der er ingen undskyldning for at kede sig. De fleste vandsportsaktiviteter har base på Paradis, og derfor er vandet og stranden ved Dinarobin en fredfyldt lomme. På begge resorts er service et nøgleord, og Beachcombers sikre stil er en garant for forkælelse.

SPOILT FOR CHOICE

Rent gastronomisk har Dinarobin Golf Resort & Spa et velfortjent godt ry. Med fire restauranter, der spænder fra fine dining i mere sofistikerede rammer til tilbagelænede, lette måltider på stranden, er I i gode hænder. Læg dertil de fire restauranter på Paradis, og så har I et unikt udvalg med otte restauranter lige for hånden og en kulinarisk verden med mange forskellige køkkener repræsenteret. Der går shuttles mellem de to resorts, så det er en leg at komme frem og tilbage.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste