DAIOS COVE

Det familievenlige Daios Cove Luxury Resort & Villas er en eksklusiv ferielandsby, som ligger billedskønt placeret på en skråning ned mod det azurblå Ægæiske Hav. Her går Kretas smukke natur og resortets udformning op i en højere enhed og de mange suiter og villaer har en enestående udsigt over havet.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Rigtig god sandstrand, modsat mange andre steder i Grækenland. Jeg var meget begejstret for kvaliteten af deres all-inclusive; det glæder virkelig det hele: maden og champagnen – hele kortet. Det er et must at leje cykler og opleve de smukke omgivelser med den frihed, to hjul under sig giver.”

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 3t 35m
Bedste periode: Sent forår, sommer og tidligt efterår
Tidsforskel: +1t

ALL INCLUSIVE DONE RIGHT

Med fantastiske restauranter, en familievenlig strand og dejlige pools er det relativt store og livlige resort perfekt til både familier og par. ‘All Inclusive’ er noget, vi er lidt påpasselige med at kaste os ud i for nu at være helt ærlige. Men Daios Cove kan noget udover det sædvanlige. Standarden er høj hele vejen rundt, og søger man et godt ‘All Inclusive’ resort til hele familien, er Daios Cove et af vores absolut bedste bud.

PREMIUM FORDELE

Måltider: Frokost og middag på alle restauranter dagligt.
Valgfrihed: Frit valg af retter på tværs af alle à la carte-menuer (tre retters menuer med forret, hovedret og dessert pr. gæst), med få undtagelser.
Drikkevarer: Et udvalg af drikkevarer og signaturcocktails fra barerne samt en flaske vin fra den omfattende vinkort til frokost og middag.
Børnetilbud: Is, sodavand og frisk frugtjuice til alle børn på barerne.
Room Service: Gratis 24-timers roomservice (morgenmad, frokost, middag på værelset).

POOL VILLA WITH A VIEW

Resortet har 261 smagfuldt og stilrent indrettede værelser, suiter eller private villaer i forskellige størrelser og kategorier. Alle har balkon eller terrasse – de fleste med egen saltvandsswimmingpool og alle med skøn udsigt. Samtlige har en skøn, rummelig opholdsstue, lækkert marmorbadeværelse – og en personlig pudemenu.

FUN IN THE SUN

Den imponerende infinity pool med poolbar, er det perfekte sted at slappe af, lytte til behagelig loungemusik og nyde den betagende udsigt udover bugten.

Stranden ved Daios Cove byder et hav af sjove og udfordrende vandaktiviteter – fra vandski, vandcykler, kano og dykning. Desuden har resortet sit eget PADI-certificerede dykkercenter, hvor både nye og erfarne dykkere kan tage lektioner. Der er mulighed for at komme på SCUBA-diving-tur til skibsvrag. Eller bare læg jer tilrette i de bløde solsenge, hvor I kan nyde livet til lyden af bølgeskvulp under bambusparasollerne.

THANK ZEUS IT’S FRIDAY!

Daios Cove har en passion for god mad, og det kretanske køkken er kendt for at være både sundt og virkelig velsmagende. De fremragende kokke, der svinger gryder og pander på resortets restauranter, anvender altid den allerbedste kvalitet af friske og lokale ingredienser til at skabe virkelig delikate og smagfulde retter – og så er vinkortet i øvrigt fremragende. Husets champagne er Veuve Clicquot og har I valgt en ‘All Inclusive’ løsning, vil I ikke mangle lækre bobler i glasset på noget tidspunkt under opholdet på Daios Cove. Når den varme sol sænker sig smukt ned i bugten, er der tid til cocktails, DJ, dans og events med gæstekunstnere, der spiller live-musik under stjernerne.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste