CONSTANCE LEMURIA

Sandet er blødt og hvidt, og klippeøen Praslin er dækket af tropiske træer og farverige blomster. På trods af at Praslin er Seychellernes andenstørste ø, bor der kun 6.500 mennesker. Stemningen er afslappet og mere tilbagelænet end på Mahé, og man kommer om muligt endnu længere ned i gear. Det eksklusive strandhotel Constance Lémuria ligger, med sine over 100 hektarer frodighed, ud til hele tre ekstraordinære strande. Petit Anse Kerlan, Grand Anse Kerlan og superstjernen Anse Georgette på øens nordvestkyst.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Jeg husker, at jeg gik langs golfbanen ned til den flotteste bounty strand, som jeg nogensinde har set og udsigten var så smuk, at jeg næsten fik lyst til at starte med at spille golf (men kun næsten). Her nød jeg at snorkle direkte fra stranden, spille tennis og kigge på alle de mange farvestrålende fugle i palmetræerne.”

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 13-14t til Mahé og ca. 20 min. videre til Praslin
Bedste periode: Hele året
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

TILBAGELÆNET RO & ELEGANCE

Constance Lémuria ligger i et stort grønt område på øen Praslin omgivet af mangrove, smukke klipper og marine nationalparken Port Launay. Glæd jer til fantastiske strande, championship golfbane, smukke suiter og gastronomiske oplevelser. Lémuria er et virkelig dejligt hotel uanset om I rejser med børn, som par eller hvis I skal flere generationer afsted, og den tilbagelænede ro rammer jer allerede, når I træder ind i den elegante lobby.

THE SUITE LIFE

Designlinjerne på hotellet er inspireret og formet efter naturen, og atmosfæren er elegant og afslappet. Suiterne har udsigt til stranden og det Indiske Ocean – med kun 15m til kysten, kan man lige overskue at bevæge sig ud og få en morgenbader i det glimtende hav. Der er 96 suiter, og hvis I er flere eller bare foretrækker lidt mere plads, er der også en håndfuld villaer med to og tre værelser med privat pool og butler service. Junior suiterne er behagelige 52 m² og den største villa kommer op på overdådige 1250 m². Alle suiter og villaer er omgivet af frodige haver, og indrettet i enkel men kolonial stil med lyse farver, naturtræ, marmor og sten og skaber de perfekte rammer for et island hideaway.

LIVET VED DET INDISKE OCEAN

Vand er et klart omdrejningspunkt, og poolen flyder i tre dele fra hotellet ned mod stranden med det kridhvide sand. Hyggelige hjørner og solstole er der nok af, så det er bare at finde yndlingsspottet eller udforske nye hver dag. Et must er at tage til den nordligste strand Anse Georgette, der ofte bliver nævnt som en af verdens bedste. I kan også svinge prøve kræfter med Hobie Cats eller windsurf, snorkle, vandcykle eller tage på tur i kajakkerne. Tal med hotellets søde concierge, hvis I vil udforske nogle af de farverige dykkersites. Er I på Lemuria mellem oktober og februar, har I chancen for at følge med en af hotellets eksperter og opleve havskildpadderne komme op fra havet for at lægge deres æg.  Hvis I er eventyrlystne, kan I kombinere opholdet på Constance Lémuria med et af vores andre håndplukkede hoteller, som for eksempel søster-resortet Constance Ephelia på Mahé.

SKØNNE RESTAURANTER

Der er ikke mangel på spisemuligheder på Lémuria. Hovedrestauranten Legend har udsigt til bugten, og her serveres en dejlig morgenmad. Om aftenen bugner buffeten med farverige salater og grill, og kokkene tryller med forskellige temaer i løbet af ugen. Strandrestauranten Tamaka ligger kun et par meter fra det turkise vand, og her kan I nyde frokosten med brune bare fødder i sandet. Har I lyst til frisk fisk og skaldyr creole-style, er perfekt placerede The Nest stedet. Beliggende på pynten mellem to af strandene er udsigten til at falde totalt i svime over. Vælg kokossorbeten til dessert! Når I trænger til en cocktail, er der fem gode barer at kaste sin kærlighed på.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste