CONSTANCE EPHELIA, SEYCHELLERNE

Seychellerne rimer på solbrændte kinder, store smil og bare, brune fødder. De fuldstændigt betagende øer i det Indiske Ocean er stærk vanedannende – synet af de kridhvide sandstrande omringet af store, perfekte kampesten af granit og grønklædte klippesider bliver man aldrig træt af. På en pynt mellem to af disse suveræne strande på vestkysten af Mahé ligger familiehotellet Constance Ephelia og skuer ud over Port Launay National Marine Park omgivet af duftende frangipanitræer, palmer og andre tropiske vækster.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Et klassisk resort i den større skala med alle faciliteter. Constance kæden kommer oprindelig fra Mauritius og var det første af sin slags på Seychellerne. Her får du alle fordele ved et stort resort kombineret med Seychellernes helt ustyrligt smukke natur. Husk at prøve deres zipline – det er et must.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 13-14t
Bedste periode: Hele året
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

SUBLIM LUKSUS TIL FAMILIER

Strandresortet ligger spredt over 120 frodige hektarer med smukke granitbjerge dækket i grønt som baggrund. Dette er et af de større luksushoteller til familier på Seychellerne, men det føles aldrig for stort. Resortet er sublimt designet, så der er mulighed for at nyde privatlivets fred, samtidig med at der bliver tilbudt alt fra klatring til den største spa i det Indiske Ocean. Og så er et nemt at komme fra nord til syd på resortet med buggy, på cykel eller på gåben.

RUMMELIGE VILLAER

I alt 267 rummelige og stilede suiter og villaer ligger smukt placeret ud over de smukke landskaber – junior suiterne ligger ved den sydlige strand, mens senior suiterne og de forskellige villaer ligger mod den nordlige strand, der vender ud mod marineparken. Villaerne er helt perfekte til en afslappet familieferie, og nogle er store nok til at huse tre generationer under samme tag.  Alle villaer har en privat pool og dejlige udeområder, hvis I har lyst til at hygge jer for jer selv.

VANDSPORT & ZIPLINES

Constance Ephilia på Seychellerne er et resort, der er designet til familier og aktivitetsdrevne soldyr. Der er fri adgang til masser af vandsport. Hvis I har lyst, kan I lære at dykke, tage på sportsfiskeri,  leje cykler, klatre og prøve modet af i ziplines. De to strande er begge vidunderlige, men det bedste snorkelspot er uden tvivl ved Port Launay i nord, hvis koralrige rev er residens for alverdens farverige fisk. Får I nok af at have sand mellem tæerne, kan I snuppe en blød sunbed ved en af resortets fire pools med en god bog og en kokosnød i hånden.

HAUTE CUISINE & UDSIGT

På den kulinariske front er I dækket mere end godt ind. Der er fem restauranter og fem barer, alle med hver deres stil og et touch af underspillet afrikansk inspiration. Constance Ephelia bryster sig endda af at kunne tilbyde gourmetbabymad, så de små smagsløg bliver også forkælet. Corossol er en ”live buffet” restaurant og den med mest liv. Her står kokke og tilbereder alt, I kan ønske fra det internationale køkken. Adam & Eve er den asiatiske restaurant, hvor frokosten er laid back Dim Sum og kinesiske wok retter, og middagen er en mere elegant affære med Peking and og lækkerier fra de kantonesiske køkken – der vil blive tryllet for jer af den kinesisk chefkok. Cyan er chic og ”haute cuisine” med fantastisk udsigt over det funklende Indiske Ocean. Seselva serverer retter med seychellisk charme både dag og aften, mens Helios er frokoststedet med de bedste middelhavsretter. Mon I kan nå at afprøve det hele?

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste