COMO UMA CANGGU

På Balis sydvestlige kyst ruller bølgerne ind mod stranden Echo Beach i perfekte former. Stemningen er afslappet og solnedgangene magiske. Dagene her går med surf, yoga, behandlinger i spaen og afslapning i bløde solstole. Canggu er et af de hotteste steder på Bali og viben er kreativ, positiv og laid back.

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med én mellemlanding
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

SURFS UP & SERVICE

En af grundene til at vi elsker at komme tilbage til Bali er menneskerne. Balineserne har en helt naturlig varme og venlighed. Her er åbenhed, tolerance og et positivt sind en del af kulturen, hvilket også smitter af på serviceniveauet, det er tårnhøjt. COMO Uma Canggu er inspireret af surfmiljøet omkring Canggu, og tilgangen til luksus er afslappet, samtidig med at serviceniveauet er super højt.

STILRENE SUITER

Der er 52 lyse og stilrent indrettede værelser og suiter med skønne king size senge indhyllet i egyptisk bomuld. De 55 luksuriøse og rummelige surfside residences kommer med et eller to værelser og nogle med privat pool. Hvis det ikke kan blive overdådigt nok, skal I checke ind i en af COMO Penthouses, der har to etager og egen pool og privat butlerservice. Der er selvfølgelig yogamåtter, bløde badekåber og lækre COMO Shambhala produkter på alle værelser og i alle residences. COMO Uma Canggu er en blanding mellem moderne asiatisk og italiensk-inspireret interiørdesign, smagfuldt udført af japanske Koichiro Ikebuchi og Paola Navone fra Milano – som begge har haft fingrene med i spillet på bl.a. COMO Uma Ubud ligeledes på Bali og COMO Point Yamu i Thailand.

SHAMBHALA CUISINE & BEACH CLUB

Lokalt, nøje udvalgt og nærende. De to spisesteder på COMO Uma Canggu hylder kroppen, smagsløgene og sjælen. COMO Beach Club minder lidt om et surf shack med et laid back moderne touch. Surf er centralt på resortet, og det medbringer altid en positiv vibe. Venner og familier samles omkring det internationalt orienterede menukort og soundtracket er akustiske live eller DJ sets. Sip kolde cocktails, mens I ser på solnedgangen over Det Indiske Ocean. Hvis I elsker friskpressede juices, tropiske smoothies, snacks og sprøde farverige salater er baren Glow noget for jer. Lad tænderne løbe i vand, og tank op på vitaminer, overskud og velsmag. På COMOs hoteller kan I altid vælge fra Shambhala menuen, hvor lokale råvarer, superfoods og lækkerier bliver kombineret på himmelsk vis.

POOL & BØLGER

Ved den 115m lange lagune pool på resortet bruges dagene med solbadning, en god bog, spil og snakke. Poolbutlerne sørger for, at I aldrig mangler noget, og de kommer ofte med små overraskelser. På COMO Beach Club er der en 25m lap pool med udsigt til bølgerne og surferne. Bestil en friskpresset juice, læn dig tilbage og følg med i kunstnerne på vandet – Echo Beach er der hvor de bedste surfere omkring Canggu padler ud. COMO Uma Canggu er et skønt resort til venner, par og familier, der rejser sammen – og her er virkelig noget at komme efter, hvis I er klar på at prøve kræfter med bølgerne. Der bliver sørget for alle detaljer, hvilket er virkelig dejligt, når man er ny på bølgerne. Uanset hvor meget eller hvor lidt I har af erfaring med surf, vil I kunne finde en instruktør og en bølge, der passer til jeres niveau.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste