COMO PARROT CAY

Parrot Cay er indbegrebet af luksus på allerhøjeste niveau. Her er umådelig smukt og sjældent stilfuldt med lyse, nordiske toner i indretningen af de smukke værelser og villaer. Naturen byder velkommen med det bløde, eksotiske, hvide sand og krystalklare vand. Her får I et snorkel- og dykkerparadis med historiske vrag, en service og imødekommenhed ud over det sædvanlige og et klima, som er varmt, men aldrig for varmt pga den lune brise, som er kendetegnende for Caribien.

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 10 – 12 t
Bedste periode: December – juli
Tidsforskel: -5t (sommer) -6t (vinter)

CARIBISK PARADIS

Underspillet luksus, ro, fordybelse og fokus på sundhed for krop og sjæl er grundpillerne, hvorpå Parrot Cay er funderet. Her ligger villaerne fordelt på øen med stor afstand til hinanden, så der er en afslappet og privat sommerhusstemning. Nogle af de største villaer har eget privat strandstykke – og flere af villaerne har selvfølgelig egen pool. Værelserne er placeret i forbindelse med main-house, som ligger trukket lidt tilbage fra stranden i en frodig have. Alle værelser har en stor altan – enten med udsigt ud til haven eller havet. Villaerne er placeret enten helt ned til vandet eller trukket lidt ind på øen.

SPA LIFE & RAW FOOD

Hvis I trænger til ultimativ kropslig forkælelse, skal I unde jer selv et besøg i Parrot Cay’s ‘Shambhala Spa’ – et saligt sted, hvor tanker, krop og sjæl behandles efter holistisk tankegang. Her er en lang række behandlinger lige fra massage til ansigts- og kropsbehandlinger. Dagen igennem kan I tanke kroppen op med endnu mere luksus i Shambhala Retreat’s egen restaurant, som tilbereder den lækreste, sunde mad – primært tilberedt ud fra Raw-food-konceptet, dog med mulighed for også at få en friskfanget grillet fisk eller grillet økologisk fjerkræ.

Resortet har to andre restauranter. ‘Terrace’ som serverer morgenmaden samt aftensmad – og ‘Lotus’ som serverer lækker, let frokost og aftensmad i en afslappet stemning, hvor I kan nyde det i klipklapper og en sarong, med udsigt til børnepoolen.

COMO SHAMBHALA LUKSUS

En del af villaerne på Parrot Cay er privat-ejede, men også disse lejes ud igennem COMO GROUP – et privatejet selskab, som har luksus hoteller og resorts få eksklusive steder i verden. COMO er kendetegnet ved diskret luksus på allerhøjeste niveau – særligt henvendt til familier og grupper, som ønsker at rejse sammen. Udover at administrere udlejningen af nogle af de private villaer – blandt andet Donna Karens store luksus beach villa “The Sanctuary” –  tilbyder COMO selv 70 værelser og suiter, villaer og beach-villaer.

 

 

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste