COMO COCOA ISLAND

Como Cocoa ligger på en af de mest romantiske og idylliske øer på Maldiverne. Blot 500 meter lang og 80 meter bred, beliggende cirka 30 minutter i speedbåd fra Malé lufthavn. Cocoa Islands personale møder jer i ankomsthallen, og følger jer til den lækre speedbåd, som ligger klar lige udenfor ankomstterminalen. Og vupti, så er I landet i paradis! Her kan I slappe af og glide ind i jeres eget paradisiske eventyr. At nyde de varme aftener – uden fugt og insekter – og sidde i det kridhvide bløde sand og se solen glide ned i vandet, kan hurtigt blive et vanedannende aftenritual.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Lille perle med eminent mad og fantastisk husrev. Det er stedet for dem, der har brug for fred og ro. Jeg har haft min bedste handfishing fisketur fra Cocoa.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding.
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.
Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter).

COMO SHAMBHALA & REN VELVÆRE

COMO Cocoa Island er et sted, hvorfra mange kommer hjem med nye vaner. COMO Shambhala-filosofien, med fokus på harmoni i krop, hjerte og sind, er tydelig i den underspillede luksus og de mange muligheder for velvære og sundhed.

WATER VILLA LIFE

Her er kun 33 villaer – alle med egen privat terrasse. Villaerne er chikke Over Water Villas, bygget som traditionelle Maldiviske både kaldet Dhonis. Indretningen er lys og lækker med smukt loft til kip. Alle villaer har et skønt privat dæk ud over vandet og egen trappe lige ned i det krystalklare, lune vand. Kun en kort svømmetur fra villaen, ligger det smukkeste koralrev med et rigt liv af fisk og koraller i vidunderlige farver.

COMO KITCHEN

Cocoa serverer virkelig lækker mad, som varierer fra dag til dag, selvom der kun er én egentlig restaurant på resortet. Ligesom på søster-resortet Maalifushi, har Cocoa Island, et koncept de kalder ‘COMO Shambhala Kitchen’. Et ernæringsmæssigt helt unikt koncept, der inkorporerer økologiske ingredienser rige på levende enzymer, vitaminer og mineraler fra havet og som stadig leverer på smagen. Fødevarerne er rå, dampede eller grillede for at opnå maksimale sundhedsmæssige fordele. Kokkene benytter sig også af tandoor, en indisk ovn, som giver mulighed for fedtfri tilberedning af kød og fisk og samtidig tilfører en fantastisk smag af trækul. Maden er et af de vigtigste fokusområder på Cocoa, og det både mærkes og smages i jeres eget paradisiske eventyr.

SPA & YOGA RETREAT

I finder naturligvis COMOS signatur spa her –  COMO Shambhala Retreat, som er dedikeret til at forny krop og sjæl. En behandling i Shambalah Spa og en stund i øens “hydrating pool” er en luksus, som I bør unde jer selv. Yoga og meditation tilbydes en til to gange dagligt af øens yogi i resortets pavillon. Når øjnene ikke er lukkede, kan synet af de frodige grene og den meditative lyd og udsigt til Det Indiske Ocean nydes.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste