CIASA SALARES, ITALIEN

Leder I efter et hotel, hvor der emmer af imødekommenhed og varme, behøver I ikke lede længere. Ciasa Salares er et lille, unikt, fire-stjernet hotel i de italienske Dolomitter, som familien Wieser har drevet gennem 3 generationer og som har begejstret utallige gæster – både sommer og vinter. Familien Wieser får alle til at føle sig hjemme med deres oprigtige imødekommenhed. Stemningen er tilbagelænet, varm og hyggelig.

JONAS REVIEW:

“Vinkælderen på Ciasa Salares er lavet om til en unik restaurant hvor en af ejerne møder gæsterne og serverer maden. Hotellets fælles områder er utrolig hyggelige og servicen er personlig. Ciasa Salares skaber den ideelle ramme for en hyggelig og afslappet skiferie med familien.“

Kontakt Jonas for mere information
Tlf. +45 53 53 23 22 jonas@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Innsbruck: 2t
Bedste periode: Vinter
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

SKI TIL HELE FAMILIEN

Blot 300 meter fra hotellet finder I Armentarola liften og den dertil hørende piste af samme navn. Det siges, at være en af de smukkeste nedfarter på ski i verden. Pisten ender ved hotellet, og når man skal afsted om morgenen, kan I krydse vejen, tage skiene på og stå ned til liften. Hvis I ønsker det, er der naturligvis shuttleservice fra hotellet til liften. Den nærmeste skiskole ligger i kort afstand til hotellet, og skilæreren henter gerne børnene på hotellet.

FRA BEGYNDER TIL ØVET

Selve nærområdet i San Cassiano giver adgang til 130 km piste, og der er skis-on forbindelse til Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa og Arabba/Marmolada – ialt 500 km piste. Der er virkelig noget for enhver smag, temperament og niveau. Derfor er området super velegnet, hvis man er en gruppe, hvor man står på ski i forskellige niveauer – fra begynder til øvet – og er derfor også en perfekt destination for børnefamilier.

Ønsker I mere udfordring under brædderne eller boardet, er der med jeres liftkort direkte forbindelse til verdens største skisystem, Dolomiti Superski, som dækker 12 områder, 450 lifte og ialt 1220 km piste.

SELLARONDA RUTEN

Har de større børn – og ikke mindst de voksne lyst til en dagstur, skal man prøve Sellaronda ruten – en rundtur hvor man passerer gennem Selva, Colfosco, Corvara, Arraba og Canazei. Turen tager ca. 4-6 timer afhængig af liftkøer og selvfølgelig, hvor hurtigt man står på ski. Det er en god idé at tage afsted omkring kl. 9 om morgenen, hvis man skal undgå de værste liftkøer ved Arraba. Husk at gøre turen “i urets retning” med solen – spørg eventuelt på hotellet, hvis I bliver i tvivl.

CIASA SALARES – SOMMER

UNESCO har udnævnt Dolomitterne til at være blandt de smukkeste bjerge i verden. Sommeren i Alta Badia er for gæster i alle aldre – der er skønne oplevelser for både børn og ældre, familier og par. Ciasa Salares byder på de perfekte omgivelser til en aktiv ferie. Den smukkeste natur inviterer til dejlige vandreture i forskellig sværhedsgrad – med eller uden børn og med eller uden guide. Klatring på de rå bjergskråninger og -vægge, mountainbiking og vejcykling er lige for næsen – og der er en nihullers golfbane for dem, som har lyst til at svinge køllerne på den smukke, udfordrende bane omgivet af de beroligende bjerge. I kan fiske efter ørred i den lille bjergsø, Sompunt, I kan svømme i den lille biotope sø i Corvara, underholde jer – og børnene, i den nærliggende forlystelsespark med en fantastisk svævebane til børn og barnlige sjæle.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste