CAPE WELIGAMA

Cape Weligama ligger på Sri Lankas sydligste kyst, hævet over havet på et klippefremspring med 270 graders udsigt ud over Det Indiske Ocean og de to strande, east- og west beach, der flankerer klippen. Det er blot 30 minutters kørsel fra den spændende, multikulturelle kystby, Galle, der er på ‘The World Heritage List’.  I bor tæt på sightseeing, men stadig langt nok væk, til at det føles som et skjult helle.

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 12-14t
Bedste periode: December til april
Tidsforskel: +3t30m (sommer) +4t30m (vinter)

MED UDSIGT OVER HAVET

Cape Weligama er et vidunderligt sted til bare at slappe af og lade op og nyde skønhed, hvor end I kigger hen – ved den 60 meter lange, buede infinity pool, Moon Pool, med udsigt udover havet, på én af strandene, der flankerer hotellet eller på jeres egen skyggefulde terrasse. Resortet er søsterhotel til en anden perle på Sri Lanka, Ceylon Tea Trails, der har har eksisteret længere og har ry for at være ét af de bedste boutique-hoteller i landet.

STORE VILLAER MED POOL

Cape Weligama villaer og suiter er fordelt på et 5 hektar stort, frodigt område – det er muligt at fragte sig omkring i buggie. 20 private villaer er delt op i 8 hyggelige, velplejede haver, adskilt af naturstens-hegn. Hver have har sin egen store pool, som deles med én eller to andre villaer. Alle villaer har store, dejlige terrasser med solstole. Udover de private villaer, er der 4 store villaer i to plan, hvor der er 2 store Master Rooms på hver etage. Alle Master Rooms har en dejlig terrasse og kan blive connecting, hvis I rejser med børn, i flere generationer eller flere vennepar sammen. De 4 villaer omringer den familievenlige Cove Pool. Hvor end I bor, har I jeres egen private butler til jeres rådighed.

EXPLORE SRI LANKA

Weligama tilbyder en bred vifte af sjove og spændende aktiviteter – heriblandt dykning med PADI-certificerede kurser, surf- og windsurfing-lektioner, havkajak, paddleboard, big-game fishing, delfin-, hval- og endda leopard-safari.

FIRE SKØNNE RESTAURANTER

Der er fire skønne og helt forskellige restauranter på Cape Weligama. Vælg jeres egen friskfangede fisk, grøntsager og frugter på hotellets eget Pola, som betyder marked og lad kokken på De Mauny skabe en skøn fusions-ret. Bliv introduceret til det lokale, srilankanske, krydrede køkken og spis med fingrene på Kumbuk eller nyd en dejlig steak fra grillen på Rouge. I kan til enhver tid vælge at spise på jeres egen terrasse – vågne op til morgenmaden bare få skridt fra sengen eller nyde en intim, privat grill-middag ved poolen blandt familie og venner.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste