BORGO EGNAZIA

Borgo Egnazia er et fantastisk familievenligt, moderne resort i det sydlige Italien. Der er både strand og små, hyggelige landsbyer indenfor rækkevidde, og der er noget nærmest filmisk over resortet, der folder sig ud som en befæstet syditaliensk landsby, ved Apuliens gyldne kyst.

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Bari: 3t
Bedste periode: Forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

SOM EN ROMANTISK LANDSBY

Borgo Egnazia folder sig ud som romantisk landsby af hvide kalksten i det landlige Syditalien – tilsat en håndfuld restauranter, lækre pools, strande og en fabelagtig spa. Borgo Egnazia er tit med på listerne over nogen af de bedste hoteller i verden. Resortet er badet i lys og fremstår med sine “créme-i-créme” farvetoner yderst moderne og cool. Borgo har endda ansat 2 fuldtids-malere, der skal sørge for at resortets hvide look forbliver hvidt.

TOWNHOUSES & VILLAER

Borgo Egnazia byder på 3 forskellige typer indlogering afhængig af, hvor stor en familie I rejser. Boutique-hotellet “La Corte” ligger i den fort-lignende hovedbygning og byder på 63 værelser og suiter – alle indrettet i cremede nuancer. Til familier med børn vil vi anbefale deluxe rooms. Alle værelser har balkon og resortets største pool ligger i forbindelse med hovedhuset. “Il Borgo” er en samling af townhouses, der byder på små rækkehuse i 2 plan med 1 eller 2 soveværelser – nogle med rooftop terrasse, andre med en lille have. Til store familier byder Borgo Egnazia på store villaer på 250m2 med 3 soveværelser og privat pool. Villaerne er indrettet som et privat hjem med stue, spisestue, fuldt udstyret køkken og have. Nyd udsigten over Adriaterhavet og San Domenico golfbane fra villaernes rooftop terrasser.

STRAND & POOL

Der er to skønne strande, som hører til resortet. En ‘voksen-strand’ med klipper, som I kan komme til ved at gå hen over golfbanen, og en smuk og børnevenlig sandstrand med parasoller, solsenge og en dejlig strandbar, hvor I kan spise en let frokost. Sandstranden ligger 5 min fra hotellet med en shuttlebus, som kører hele dagen i højsæsonen. Borgo Egnazia har fire pools, herunder en dedikeret familiepool, der opvarmes i kølige perioder.

GASTRONOMISK DRØM

Gastronomisk er Borgo Egnazia et drømmeland med op til 6 forskellige spisemuligheder, alt efter sæson, baseret på det berømte Pugliesiske køkken med fine dining på Due Camini eller mere afslappet og rustikt på La Frasca. Hos Trattoria Mia Cucina, efter aftale, følger I med i pizzaernes tilblivelse eller deltager i Massaias cooking class. Pescheria da Vito er en helt unik fiskerestaurant, der ligger smukt på stranden. Hvis du har lyst til grillet fisk, vælger du selv hvilken en det skal være i kølemontren og betaler per vægt, præcis som på et autentisk fiskemarked.  På afslappede Il Cortile kan hele familien have en hyggelig aften. Og som noget helt specielt er der Da Puccetta, beregnet til de helt små restaurantgæster – et slaraffenland for mini-gourmeter.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste