BELMOND REIDS PALACE, MADEIRA

Alene beliggenheden tager pusten fra jer. Højt over havet på de forrevne klipper med en magisk udsigt udover Atlanterhavet, omgivet af frodigt blomstrende, tropiske haver, rejser det smukke, gamle, hvidkalkede hotel sig helt ugenert og fredeligt.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“For mig er det udsigten til det vilde Atlanterhav, hvor bølgerne nærmest slår ind over poolen, der gør det her hotel helt specielt. Og byen ligger bogstavelig talt lige rundt om hjørnet, med masser af hyggelige spisesteder og butikker.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Madeira: 5t
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel:  -1 time

MADEIRAS BEDSTE HOTEL

Belmond Reid’s Palace kan noget helt særligt, og det eksklusive hotel byder velkommen med en autentisk varme og atmosfære, som man sjældent oplever. Her er servicen i top uden at være stiv, stilen er gennemført med sit charmerende, gammeldags engelske look, atmosfæren er afslappet og hyggelig – og når et hotel har haft både en statsminister og en Nobelprisvindende forfatter blandt sine trofaste, begejstrede gæster, bekræfter det os jo kun i, at Reid’s Palace kan noget særligt.

KLASSISK LUKSUS

De 153 værelser og 23 suiter på Reid’s Palace er fantastisk indrettet og har alle privat balkon. Stilen er den traditionelle engelske med mønstrede tapeter, bløde behagelige møbler, mørke træsorter og store skønne senge. Badeværelserne er ekviperet med lækre produkter, og der er alt hvad der hører til et fem-stjernet luksushotel. Stedet emmer af en old school, men super elegant vibe, og filminstruktøren Wes Anderson kunne snildt have brugt Reid’s Palace som inspiration til hans herlige film.

MICHELINRESTAURANT UNDER TAGET

De kulinariske ambitioner på Reid’s Palace er høje, og I spiser fantastisk på de seks restauranter, som byder på alt fra fine dining i international topklasse til laid-back, poolside snacking. Der blev sat en stor tyk streg under det særlige niveau, da William Restaurant i 2016 fik sin første Michelin-stjerne, efter mindre end to år efter åbningen.  Søndag aften byder Reid’s på den traditionelle champagne-gallabuffet i The Dining Room – så glem ikke jakke og slips. På de andre hyggelige restauranter er stilen tilbagelænet, og I vil ikke mangle noget. De mindre børn er igen tænkt ind, idet hovedrestauranten åbner tidligt med en særlig børnemenu til små ganer.

FOR THE KIDS

Hotellet er ideelt at besøge med børn. Lad jer ikke skræmme af den engelske stil og indretning – her er højt til loftet og en afslappet stemning. Der er både Kids Club og Teenage Zone med sjove aktiviteter og masser at tage sig til. På Reid’s Palace kan I slappe af ved en af de tre store swimmingpools med både fersk- og havvand – den ene blot få skridt fra havet, og de to andre med fantastisk udsigt over klipperne og havet fra deres hævede positioner. Hvis I har lyst til at være aktive i jeres ferie, kan I boltre jer med et væld af vandsport, fiske, dykke, spille tennis eller golf, tage på smukke bjergvandringer, ride på heste eller hoppe med på en sejltur, hvor I spotter hvaler og delfiner.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste