BELMOND LA RESIDENCIA

Nogle hoteller har bare det hele – den perfekte beliggenhed, dejlige store værelser, en uimodståelig morgenbuffet fyldt med sunde lokale råvarer, en lækker spa, en super restaurant og skønne pools.

CHRISTOFFERS REVIEW:

Her får du både klassisk Belmond elegance og casual tilbagelænethed. Stilen er autentisk mallorcinsk og byen Deía er en lille pittoresk tidsboble. Maden er i toppen af skalaen, udsigten er fantastisk og her er intet at sætte fingeren på – det er et af de steder, jeg vender tilbage til, gang på gang.”

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 / christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Palma de Mallorca: 3t
Bedste periode: Sent forår, sommer & tidligt efterår
Ingen tidsforskel

MALLORCAS SMUKKESTE UDSIGT

Belmond La Residencia på Mallorca er efter vores mening en af Mallorcas suveræne stjerner på hotelscenen. La Residencia ligger i den charmerende kyst- og bjerglandsby Deià ved foden af Tramuntana-bjergene, der har inspireret mange forfattere, komponister og malere i gennem tiden. Her ligger små hyggelige restauranter, skæve gallerier, og stemningen er afslappet og lokal.

BLOMSTRENDE HAVER

Hotellet skaber rammerne for et eksklusivt og romantisk hide-away, som byder på klassisk service og diskret luksus. Her er der tale om elegant afslappet luksus kombineret med den hyggelige lokale mallorcanske vibe. Belmond La Residencia emmer af atmosfære, som i en lille historisk landsby med de mange dejlige, solrige terrasser, blomstrende haver med frugt- og oliventræer og charmerende bygninger. Tre af hotellets bygninger stammer fra henholdsvis det 16., 17. og 18. århundrede, og de små lommer og niveauer gør, at der er masser af luft og privatliv. Værelser og suiter forsynes dagligt med friske blomster og frugt, og de er charmerende indrettet med traditionelt mallorcinsk design og antikke møbler. Bygningerne ligger omgivet af en storslået og smuk have med skønne ældgamle oliventræer, farverige blomster, køkkenhaver og himmelsk duftende timianbuske og citrontræer.

KUNST & NATUR

Belmond La Residencia har en spændende samling af lokal kunst og holder regelmæssige kunstudstillinger. Der bydes desuden på koncerter med klassisk musik, og hotellet har et fantastisk Steinway-klaver.  I kan spille tennis omgivet af Tramuntana-bjergene, køre på eventyr på en klassisk Vespa til Sóller eller begive jer ud på en af de smukke vandreture i området. Området er også spækket med hyggelige bugter, hvor der kan springes fra klipper og bades til den helt store guldmedalje. Hotellet har en shuttle der kører gæsterne frem og tilbage til den dejlige strand 5-10 minutter derfra, Cala Deia.

GOURMET GALORE

Man spiser godt på Mallorca og i særdeleshed på Belmond La Residencia. El Olivo er Belmonds prisbelønnede à la carte-restaurant, der ligger i en romantisk gårdhave ved den gamle olivenmølle. Café Miró har en skøn terrasse med udsigt over byen og den skønne have, og her hyldes Deiàs kunstneriske arv og det lokale cuisine.  Son Fony er den afslappede restaurant, hvor den overdådige morgenmadsbuffet serveres – det naturligvis er muligt at bestille à la carte. Ved hovedpoolen ligger der en hyggelig restaurant, der serverer frokost, snacks og cocktails.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste