CAP JULUCA, A BELMOND HOTEL, ANGUILLA

Med beliggenhed på en halvmåneformet strandstrækning ved den fortryllende Maundays Bay på Anguilla, er Cap Juluca, a Belmond Hotel svaret på jeres mest romantiske forestillinger om en ferie i Caribien. Hotellet er en eksklusiv hideaway hvor A-listers finder anonymitet side om side med kræsne rejsende fra hele verden. Her får I den berømte Belmond-service leveret af de venligste mennesker i Caribien.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Jeg har set mange dejlige strande i mit liv, men denne slog alligevel næsten benene væk under mig. Så smuk og ”picture perfect” en strand skal man lede længe efter i verden. Belmond er altid et godt sted for virkelig god mad og det gælder selvfølgelig også Cap Juluca.“

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 10 t
Bedste periode: December – juli
Tidsforskel: -5t (sommer) -6t (vinter)

CARIBIENS SMUKKESTE STRAND

Bugtens blå vand og marshmallow-hvide sand lokker med vandsport galore. Tænk sejlsport, kajaksejlads, dykning, snorkling, windsurfing, vandski og alt hvad I ellers kunne drømme om. Når I kommer op ad vandet, venter jeres private liggestole under parasollen og hotellets personale står klar til at forkæle jer med frisk juice og bløde håndklæder. Langs stranden ligger autentiske cabana-barer samt tæerne-i-sandet restauranten The Cap Shack.

Efter en dag ved stranden lokker poolen med dens turkise infinity-charme og bjergtagende udsigt over bugten. Den caribiske solnedgang fortryller i nuancer af rødt og rosa mens rytmerne fra reggaemusik lyder fra stranden. I er landet i et laid-back paradis med caribisk charme i overflod.

CHECK IND TIL PARADIS

Hvert værelse er en lys, indbydende oase med havudsigt og direkte adgang til stranden. Alle hotellets 108 værelser og suiter er indrettet i lyse farver med Caribiske accenter og øje for detaljen. Cocktails på jeres private terrasse og en overdådig kingsize-seng kalder efter en dag tilbragt på stranden. Vil I forkæle jer selv lidt ekstra så vælg en suite eller villa med privat pool.

VANDSPORT, GOLF & TENNIS

Udover et slaraffenland af vandsport kan du vælge mellem et hav af andre aktiviteter. Giv din backhand en opfriskning med hotellets tenniscoach eller giv dig i kast med beachvolley, basketball eller kroket. Caribien er kendt for at have nogle af verdens mest naturskønne golfbaner, og Anguilla er ingen undtagelse. Tag en runde eller to på den fantastiske Cuisinart Golf Club, en 18-hullers bane designet af Greg Norman.

ISLAND FLAVOURS

Nogle af de bedste restauranter på Anguilla kan findes på Cap Juluca, a Belmond Hotel. Slå jer ned med udsigt over det blændende hvide sand. Dyk derefter langsomt ned i en menu fyldt til randen med island-flavours, bragt til live med urter og krydderier fra hotellets egen have. I kan vælge mellem fire eksklusive restauranter. Pimms disker op med internationale favoritter og caribiske specialiteter med et tvist, tilberedt på dagens fangst og friske lokale råvarer. Cip’s by Cirpriani serverer de lækreste friske pastaretter og salater. Uchu er stedet at være hvis I vil have det meste ud af cocktail-timen. Et udvalg af småretter akkompagnerer farverige cocktails og friske juicer, i en afslappet atmosfære på pool terrassen. The Cap Shack ligger direkte på stranden og lokker med barbecue-tapas, rom og calypso-toner.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste