BAWAH RESERVE

På en drømmeø mellem den malaysiske halvø og Borneos vestligste kyst ligger resortet Bawah Reserve – et af de mest eksklusive getaways i verden for kræsne eco-typer. Her er privatliv, forkælelse og uspoleret natur galore i højsædet og dagene går med snorkling i azurblå laguner, trekking på øernes uberørte stier, læsning i bløde solstole og lækker indonesisk mad.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Rejsen til Bawah er måske lidt lang, men I bliver belønnet med uforglemmelige oplevelser. Følelsen af, at være i et uudforsket paradis er helt unik. Her kan du forkæle dig selv med massage hver dag – og spise morgenmad på en øde strand. På Bawah går barfodsluksus og smuk natur op i en højere enhed, på en helt fortryllende måde.”

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 / charlotte@80days.dk

FACTS: 

Flyvetid: 13t til Singapore – herefter med båd til Batam og 1t20m med vandfly
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

EKSKLUSIVT HIDEAWAY TIL FAMILIER & PAR

Bawah Reserve er indbegrebet af et eco-resort, der balancerer luksuriøs forkælelse med en dedikeret dyb omtanke og forståelse for miljøet og naturen. Bawah Reserve er for jer, der er klar til en ferie uden TV og med begrænset Wifi og mobildækning. En nærværs-tendens, der vinder frem hos nogle af de mest visionære hoteller lige nu. Familier med børn over 12 år er mere end velkomne. For honeymooners og par med kvalitetstid og kærlighed på programmet er Bawah Reserve det perfekte bud på det ultimative getaway.

BAWAH ISLAND DESIGN

Bawah Reserve er et tropisk slaraffenland, der spreder sig over seks øer og mere end 300 hektarer. Fra ankomstjettyen går I ad de smukke broer udspændt over krystalklart vand. Foran jer er en væg af frodige tropiske vækster omkranset af kridhvid strande. Der er tre laguner og 13  strande fordelt mellem i alt seks øer, hvor the buzz foregår på hovedøen. Der er kun 35 suiter og villaer på resortet, fordelt mellem 11 eksklusive overwater bungalows på pæle, 21 strandsuiter og tre garden suites omgivet af jungle. Materialer som bæredygtigt bambus, drivtømmer og genbrugt teaktræ er blandet med kobber og hvide tekstiler i balinesisk stil med et moderne touch. Der er aldrig mere end 70 gæster på Bawah Reserve, så privatliv er givet.

ØKO RESORT

Byggeriet på de ubeboede øer tog fem år og foregik uden store tunge maskiner. Der er bygget rundt om de store træer, materialerne er bæredygtige og størstedelen af den fantastiske vegetation er intakt. Bawah Reserve er designet med henblik på at mindske de negative aftryk på miljøet, herunder øens mangroveskove og koralrev. Resortet arbejder løbende på at effektivisere sit vand- og energiforbrug, herunder med regnvandsindsamling og transition til solenergi. Samtidig har Bawah Reserve marinebiologer tilknyttet, som sørger for at beskytte ynglepladser for havskildpadder og genskove nødlidende dele af mangroveskoven.

EXPLORERS WANTED

Snorklingen i de tre uspolerede laguner er sublim, og I kan også tage dykkercertifikat. Sejl på eventyr i kajakker eller på SUP, tag på trekking på øerne og spot fugle – der er en masse bøger i biblioteket, hvor I kan lære mere om den lokale flora og fauna. Se en god film under stjernerne i Bawahs open air cinema, sving ketcheren på tennisbanen og øv jer i at finde planeter og stjernetegn på nattens himmel. De fleste aktiviteter er en del af Bawah Reserves luksuriøse All Inclusive koncept, så slå jer løs og gå på opdagelse på de frodige øer og i det dejlige vand. Bawah Reserve har skabt et perfekt ferieparadis, der nemt kan kombineres med et par dage i Singapore, som I skal igennem for at komme ud til private island resortet, eller med andre spændende øer i Indonesien.

GOURMET & LÆKRE RÅVARER

Kulinarisk set er Bawah en oplevelse i sig selv – de fem barer og restauranter på resortet forkæler med innovative fortolkninger af det indonesiske cuisine med et touch af det internationale. Start dagen med tropiske frugter, friskbagt brød, og hvad I ellers drømmer om. Spis frokost på The Boat House med tæerne i sandet eller på Grouper Bar ved poolen. Om aftenen bliver der shaket cocktails til perfektion i Jules Verne baren. Når mørket falder på, og junglens lyde ændrer sig, kan I spise på smukke Treetops, hvorfra I skuer ud over en af de smukke laguner. Tastingmenuen guider jer gennem de mest smagfulde indonesiske retter, og I er i de bedste hænder hos chefkokken. Råvarerne kommer selvfølgelig fra de økologiske haver samt lokale producenter og fiskere.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste