AREIAS DO SEIXO

Areias Do Seixo er indbegrebet af økostil på den knivskarpe og helt rigtige måde. Et fantastisk lille hotel med 14 unikke værelser og 8 skønne villaer omgivet af fantastisk natur, tæt på de store klitter og de brusende Atlanterhav – beliggende kun 35 minutters kørsel fra Lissabon.

CAMILLAS REVIEW:

“Jeg mødte ejerne, Marta og Gonçalo, for mange år siden. Gonçalo havde surfet i området Costa de Prata, nord for Lissabon, og da den gamle hønsefarm, der lå i området, blev sat til salg, brugte parret syv år på at designe og bygge Areias Do Seixo. Det fungerer rigtig godt til mellemstore grupper, hvor man kan få hele hotellet for sig selv. Men det er også perfekt til par og venindeture. Faktisk har jeg aldrig mødt nogen, der ikke blev forelsket i stedet og jeg har selv været her fem gange.“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 / camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Lissabon: 3t 50m
Bedste periode: Forår, Sommer, efterår
Tidsforskel: -1t

UNIK ØKO LUKSUS

Når I ankommer, bliver I budt varmt og hjerteligt velkommen med en kop frisk citrongræs-te, selvfølgelig fra den økologiske urtehave, og dejlig hjemmebagt kage. Man mærker med det samme, at det her er et af Europas mest originale og stemningsfulde hoteller, og man føler sig straks hjemme. Areias Do Seixo er helt unikt på alle måder – beliggenhed, vision, indretning, stemning og atmosfære går op i en højere enhed, og er en idéel ramme for en tur med fokus på forkælelse af krop og sind. Her er taget et bevidst valg, om at der ikke skal være fjernsyn, aircon og minibar på værelserne. Hvilket faktisk er en luksus i sig selv, vil nogen mene. Her handler det om at geare ned, finde ro og nyde freden og naturen.

 

GOLD, TREE, LAND & LOVE

Arkitekturen og designet er præget af rå materialer, træ og store vinduer, der harmonisk blender ind i naturen og området. Farvesammensætning og design, med udgangspunkt i Indien og Marokko, kombineres med moderne skandinavisk minimalisme – ekstraordinære detaljer, lækre tekstiler og uimodståelige badeværelser. Værelserne er delt op i fire kategorier: Gold, Tree, Land og Love. De har alle enten privat terrasse eller have, pejs og badekar. Villaerne har tre soveværelser med dobbeltsenge, en rummelig stue, et  fuldt udstyret køkken, en grill og en privat pool. Der er en udendørs spiseplads på den private terrasse, bløde sofaer i loungen, og gulv-til-loft vinduer, der giver et smukt lys.

Hotellets dejlige, opvarmede infinity pool er flankeret af himmel-daybeds og behagelige solsenge med en skøn udsigt over de økologiske haver.

ECO KITCHEN

Restauranten Lugar da Horta tilbereder sund og lækker mad tilberedt af hotellets egne økologiske grøntsager og krydderurter fra haven, friskfanget fisk og skaldyr og kød fra det lokale område – maden er portugisisk inspireret, selvfølgelig baseret på sæson og med mulighed for at vælge vegetarisk. Køkkenet er ekviperet med en brændefyret ovn og grill, og for ivrige foodies er det muligt at melde sig til at følge gartneren i haven og kokken i køkkenet og deltage i tilberedningen af frokosten. Desuden tilbyder hotellet ture til stranden, hvor I samler friske muslinger eller fisker. Hotellet har også en hyggelig og charmerende bar.

LEAVE NO FOOTPRINTS

Bæredygtighed er et nøgleord for Areias do Seixo. Det bliver på ingen måde trukket ned over hovedet på gæsterne, men det er inspirerende at se, hvor meget de gør for at efterlade så få “fodtryk” som muligt. Energiforbruget er baseret blandt andet på geotermisk energi og solenergi. Biodiversitet er i højsædet og det mærker man tydeligt, når man går rundt i de skønne omgivelser. Som gæster kan I enten bare nyde at I bor på et eco-boutique hotel eller I kan tage på nævnte morgentur i haverne med stedets kok. I kan også lære at kompostere eller få en rundvisning og se hvordan bæredygtigheden udfolder sig lidt mere praktisk. Dette er blot et udsnit af, hvad der sker på den front. Og I er altid velkomne til at spørge nysgerrigt ind, når I er på Areias do Seixo.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste