ANASSA RESORT

Anassa på Cypern har efter vores mening den allerbedste service, du kan finde i Europa! Det er simpelthen sublimt hele vejen igennem – et smukt og gennemført femstjernet hotel beliggende på det vestlige Cypern, der lever fuldt ud op til alle sine fem stjerner. Cypern er en skøn destination om foråret, sommeren og i efteråret, og øen byder på det dejligste Middelhavsklima.

80DAYS REVIEW:

“Anassa er uden sammenligning det bedste hotel på Cypern. Niveauet er højt og sammenligner vi pris og kvalitet, får man rigtig meget for pengene i Europa. Lej en båd fra hotellets vandsportscenter og sejl den korte tur til den blå lagune. Kast anker og svøm i det smukke klare vand. Jeg er især vild med Anassa i efteråret. Middelhavet er lunt og lækkert, temperaturen er perfekt og farverne om eftermiddagen er fortryllende.”

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 / mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 4t
Tidsforskel: +1t (sommer) +2t (vinter)
Bedste periode: Forår, sommer og efterår

AFSLAPPET LUKSUS

Anassa er afslappet luksus og klassisk, smagfuld arkitektur med hvidkalkede mure i smukke, frodige omgivelser med duftende lavendler og pink pelargonier – som en Byzantinsk landsby. Og så er der også mulighed for fuldstændig privatliv. Området omkring Anassa er smukt og frodigt med vilde urter og blomster langs veje og stier, og indbyder til en afslappende gåtur langs kysten eller op på Akamas-halvøen.

VÆRELSER MED UDSIGT

Værelserne er store og rummelige, designet i enkel middelhavsstil – alle med balkoner eller terrasser, og de fleste med den skønneste panoramaudsigt over Middelhavet. Flere suiter har egen pool og jacuzzi og dejlig terrasse med udsigt til havet. I alt er der 166 værelser, suiter og residences, men med sit gennemførte design føles Anassa aldrig for stort. Underspillet luksus, fantastiske faciliteter for familier og smukke omgivelser.

FAMILIEVENLIGT

Børn i alle aldre vil have det fantastisk på Anassa. Her er Kid’s Club for alle aldre mellem 4 måneder og op til 16 år, et hyggeligt legerum og naturligvis et væld af strand- og vandaktiviteter. Teenagere kan udfordre sig med scuba-diving og jetski eller med tennis og bordtennis.

RESTAURANTER I TOP

Anassa har et bredt og rigtig godt udvalg af restauranter. Amphora er hovedrestauranten, som serverer den dejligste morgenbuffet med alt, hvad hjertet kan begære af saligheder for ganen. Aftenmenuen varierer dagligt med vidunderligt tilberedte, friske retter fra middelhavskøkkenet. På Pelagos kan I nyde en dejlig, afslappet middag ved poolen – og ønsker I at udforske mere af Anassas køkken, tilbyder fine-dining restauranten Basiliko gourmetoplevelser under de høje hvælvede lofter.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste