ANANTARA THE PALM

Anantara Dubai The Palm Resort & Spa er et på alle måder imponerende resort inspireret af traditionel thailandsk arkitektur i en smuk arabisk ramme. Ideelt beliggende på den ikoniske Palm Jumeirahs østlige halvmåne. Stemningen er afslappet med dejlig atmosfære og hygge – og masser af  store pools.

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Dubai: 6t
Bedste periode: Efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

CHARME, HYGGE & POOLS

Anantara Dubai The Palm Resort & Spa er designet med asiatisk flair og tilbyder en fortryllende strand med blødt, hvidt sand og klart, stille og børnevenligt vand. Resortet skiller sig ud fra det klassiske volumniøse, højtravende byggeri, der er kendetegnende for bygningerne i Dubai. Anantara The Palm minder mest af alt om en lille hyggelig landsby ved kysten med lave asiatisk-inspirerede villaer forbundet af hyggelige stier og skønne, turkise pools.

OVER WATER IN DUBAI

Anantara The Palm har Dubais første villaer på vandet – alle med elegant interiør der ubesværet forener thailandske traditioner med arabiske, kombineret med en endeløs udsigt over havet. Her er i alt 12 Beach Pool Villas, 18 Over Water Villas, og 3 Two Bedroom Villas, 260 Lagoon View og Lagoon Access Rooms – sidstnævnte med direkte nedgang til én af de store, turkise lagune-pools fra egen terrasse.

EN VERDEN AF SMAG

Udforsk en verden af smag på Anantara The Palm Dubais restauranter – en samling af nogle af de bedste restauranter i Dubai. Dagen begynder med en overdådig og fristende morgenmadsbuffet på Crescendo – som også tilbyder frokost og aftensmad. Der er i alt seks skønne restauranter på The Palm – alle med forskellige køkkener, så I kan nyde hele det internationale køkken – lige fra klassiske mellemøstlige retter til flammegrillede australske specialiteter, unikke asiatiske lækkerier og fristende middelhavsretter – sidstnævnte  i smukke omgivelser på stranden på ‘The Beach House’.

RELAX & PLAY

På Anantara The Palm kan I simpelthen ikke andet end at slappe af og nyde det! Om det er afslapning og hygge i de bløde solsenge på stranden, ved den smukke, 50 meter lange infinity-pool eller ved en af de tre turkise lagune-pools er egentlig dagens mest udfordrende beslutning. Der er selvfølgelig mulighed for at hygge sig med ALT indenfor vandsport. Ja, og så er der også valget imellem et slag tennis på tennisbanerne eller en omgang beach volley. Som gæst på Anantara The Palm Dubai er du kun en kort køretur fra en af de allerbedste golfbaner i Dubai, Emirates Golf Club, med to 18 hullers baner.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste