ANANTARA PEACE HAVEN TANGALLE RESORT

Skjult på et klippefremspring langs en smuk, afsondret strækning på Sri Lankas sydligste kyst, kan Anantara Peace Haven Tangalle Resort nemt prale af at have den mest unikke og fortryllende beliggenhed på dette smukke hjørne af øen.

CHARLOTTES FROSTS REVIEW:

“Hotellet ligger ud til det vildeste hav. Måske ikke altid det mest badevenlige, men fuldstændig fantastisk at se på. Det er super skønt til børnefamilier med en kæmpestor lækker pool og det perfekte sted afslutte rundrejsen på Sri Lanka.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 12-14t
Bedste periode: December til april
Tidsforskel: +3t30m (sommer) +4t30m (vinter)

EKSKLUSIVT OG UGENERT STRANDPARADIS

Resortet ligger midt i en knap 20 hektar stor plantage med kokospalmer ud til den smukke, gyldne kyst med en vidunderlig udsigt udover Det Indiske Ocean. Et eksklusivt, fredeligt og ugeneret strand-paradis omgivet af Sri Lankas frodige, mangfoldige natur og de høje, slanke kokospalmer- og med nem adgang til at drage ud på eventyr til øens ikoniske kulturelle steder, spektakulære nationalparker og hvalsafari-sites.

SKØNNE VÆRELSER OG VILLAER

I alt er der 152 smukt og enkelt indrettede værelser og pool-villaer – stilen afspejler den charmerende srilankanske kultur med inspiration fra colonial style i lyse og afdæmpede farver med naturmaterialer som mørkt træ og håndvævede tekstiler. Værelserne med udsigt til havet eller haven har enten en balkon eller terrasse med daybeds, bord og stole. Samtlige af de 32 Sea-view eller Garden-view villaer har privat pool, skønne store badeværelser med separat regnbruser og badekar. I de største villaer kan I være helt op til fire voksne og to børn. Anantara Peace Haven Tangalle fungerer perfekt både når I rejser som par, som familie med børn – og som familier i flere generationer.

SMAG PÅ SRI LANKA

Resortet har tre restauranter – herunder en srilankansk-inspireret teppanyaki strand-restaurant, Verele. Start dagen med morgenbuffet i restauranten, hvorfra I har udsigt over poolen og afslut i den prisbelønnede restaurant Ill Mare tæt på stranden imens solen går ned over Det Indiske Ocean. Har I lyst til at få inspiration med hjem til gryderne i Danmark, så kan I melde jer til madlavningskurset Spice Spoons Sri Lanka. I finder selvfølgelig også barer og lounges på resortet, ligesom det er muligt at få serveret morgenmad direkte på sengen.

DYRELIV, NATUR & KULTUR

Anantara Peace Haven Tangalle Resort ligger 30 minutters kørsel fra Mulkirigala Rock-templet og 2 timers kørsel fra Yala Nationalpark, hvor man har mulighed for at se elefanter og leoparder. I rejse- og udflugtskontoret på stedet tilbydes der ture til en række kulturelle og marine aktiviteter, herunder surfing, cykling, dyrelivsafari og blåhvalsafari. Besøg eksempelvis den lille historiske by Galle, halvanden times kørsel fra resortet, som er på UNESCOs verdensarvsliste. I den historiske by kan I opleve den 600 år gamle fæstning, forskellige betydningsfulde kirker og moskeer, farverige markeder og meget mere.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste