ANANTARA MAIA SEYCHELLES VILLAS

Når I nærmer jer, kan I skimte de høje stråtækte tage titte diskret og elegant frem mellem træerne på de frodige klippevægge. I kører gennem de smukke haver med blomster og frugttræer og ankommer til det tropiske hideaway Anantara Maia Seychelles Villas, der ligger på en isoleret halvø med en storslået udsigt over den smukke bugt Anse Louis på sydvestkysten af Mahé, hovedøen i Seychellerne.

CAMILLAS REVIEW:

“Det ultimative sted hvis du søger ro og privatliv. En god base for jer der gerne vil opleve Mahé og samtidig have et uforstyrret paradis at vende hjem til. Og så har villaerne den mest fortryllende udsigt.“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 / camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 13-14t
Bedste periode: Hele året
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

ULTIMATIV AFSLAPNING & LUKSUS

Anantara Maia Seychelles Villas er skabt til ultimativ afslapning, og minder om en privat oase. Det er ikke her I skal tage hen, hvis I er til store vandland, masser af andre gæster og et væld af aktiviteter. Stilen er 100% tilbagelænet luksus, og fred er i fokus. Her hviler en lækker, varm ro, der for alvor rammer jer, når I træder ind i jeres private villa og smider jer på sengen første gang.

VILLAER MED PANORAMAUDSIGT

Boutique-resortet har kun 30 eksklusive villaer med panoramaudsigt over bugten fra den private terrasse. Villaerne er elegant designet, så det ligner, at de nærmest er vokset naturligt ud af bjergsiden. Villaerne tættest på kysten har direkte adgang til den dejlige strand, mens der fra villaerne længere oppe på bjergsiden er en uforstyrret havudsigt ”to-die-for”. Der er egyptiske bomuldslagner på sengene, Hermés produkter på badeværelset og alle villaer har privat infinity pool. I har jeres egne butler tilknyttet til villaen, og service niveauet er udsøgt. Man skal lige vænne sig til at at blive så forkælet, men tro os, det kan man godt.

LIVET VED VANDET

Hvis I gerne vil ligge ved en pool med lidt mere leben end ved jeres private, ligger hovedpoolen næsten nede ved stranden med Sunset Pool Baren strategisk placeret tæt på. Solstole finder I både på soldækket og på den flotte strand, der opfylder alle tropeklicheer med turkist vand og det hvideste sand. Her er ingen motoriseret vandsport, så alt ånder dejlig fred og ro. Snorkling i bugten er farverig og nem, og der ligger mange gode dykkersteder i nærheden. I kan også tage de botaniske briller på og tage på havevandring, hvor I kan beundre mere end 300 arter eksotiske planter. Resortet kan også arrangere billedskønne båd – eller helikoptertur til de andre seychelliske øer, eller I kan besøge et lokalt marked i hovedstaden for at få indblik i livet på Seychellerne.

SUBLIM MAD & VIN

At der er styr på det kulinariske er en selvfølge. Vinkælderen imponerer, og resortets sommelier giver jer gerne en introduktion til nye druer eller en privat vinsmagning. Der er højt til loftet på alle måder, og I bliver royalt behandlet og forkælet med udsigt over bugten – hvis I har lyst til ekstra romantik, kan I også få sat et bord op på stranden eller i jeres private villa. Maden er sublim, og opmærksomheden omkring de små detaljer er upåklagelig. Sunset Pool Baren er ikke overraskende et fantastisk sted at nyde en sundowner, men den kan anbefales dagen lang til friskpressede juice og snacks.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste