ANANTARA KIHAVAH

Anantara Kihavah er et af Maldivernes mest luksuriøse resorts med store og eksklusive villaer, beliggende i den nordlige Baa Atoll, som er et beskyttet UNESCO Biosphere Reserve. Resortet er berømt for en uovertruffen service, tilbagelænet luksus og fantastiske faciliteter. Paletten af oplevelser spænder bredt med holistisk wellness, suveræn kids club og familievenlighed, gourmetoplevelser og stjernekiggeri.

80DAYS TRAVELER REVIEW:

“Vi har været en tur i paradis – intet mindre. Hele stedet emmer af en afslappet underspillet luksus. Meget børnevenligt, men uden at være overrendt af børnefamilier. Alt personale er utrolig søde og servicemindede og interesserede på en ægte måde. Selv om vi gerne ynder at ville prøve nye steder, når vi rejser, så er dette faktisk et sted vi godt kunne tænke os at vende tilbage til.”

– To voksne & to børn, Anantara Kihavah

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.
Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

EN 80DAYS FAVORIT

I alt er der kun 79 store lækre Beach Pool Villaer og smukke lyse Overwater Villaer. Alle villaer har private pools og skønne udendørskroge, hvor I kan slænge jer i bløde solsenge til ren afslapning og dasetid. Indretningen er klassisk og elegant, med fokus på lette hvide stoffer, lækker silke, skønne farver og magelighed. De store senge med egyptisk bomuld sætter drømmerammerne, og badeværelserne er rummelige og smukke med skønne udendørs detaljer. Fra Beach Villaerne har I direkte adgang til den kridhvide brede sandstrand, og de fungerer perfekt, når I rejser med små poder. Overwater Villaerne byder på uforstyrret udsigt til det krystalklare hav, uanset om det er fra poolen eller de åbne lyse soveværelser – og selvfølgelig kan I hoppe direkte i vandet fra jeres egen trappe. Velkommen til en af de klare 80days favoritter på Maldiverne!

ISLAND GOURMET

I slår øjnene op til en skøn morgenmad sammensat og anrettet, lige som I ønsker den – serveret på sengen måske, eller på den charmerende strandrestaurant Plates med fusserne i det lune sand. Tænk friskpressede juices, champagne og et morgenmadsudvalg til enhver smag. Anantara Kihavahs særlige koncept “Sea, Fire, Salt and Sky” byder på eksklusive oplevelser. På signaturrestauranten Sea befinder I jer under havets overflade i en af verdens få undervandsrestauranter. Fra de store glasvinduer har I direkte udsigt til koralrevet, og smukke fisk danser for jeres øjne, mens I “fine diner” og nyder druer fra det ambitiøse vinkort. Over vandets overflade ligger den smukke Teppanyaki-restaurant Fire hvor kokken tryller japansk på grillen. På Salt sidder I på en smuk terrasse over havet. Maden tilberedes med specielle teknikker på en hed saltblok fra Himalaya, som giver en dyb unik og kompleks smag til maden. Den står på lette snacks, cocktails fra mixologens hånd og kold vin i glasset på den unikke tagterrassebar Sky.

KORALLER & ROKKER

Det eksklusive resort har et af de bedste husrev på Maldiverne, som er hjem for farverige fisk, havskildpadder og moræner. De fascinerende Manta Rays samles i store flokke ved Anantara Kihavah mellem maj og oktober. Anantara Kihavah har gået ambitiøst til værks, og der er så mange muligheder for at være aktive, at I nærmest ikke kan nå at give jer i kast med det hele. Træn jeres boldøje på de lækre tennisbaner eller reflekserne til Muay Thai boksning. Der er fitnesscenter og naturligvis et veludstyret vandsportscenter med alt fra dykning til deep sea fishing. Bæredygtighed og respekt for havet er en central del, og I kan lære mere om beskyttelse af korallerne og adoptere en koral i Anantaras Holistic Approach to Reef Protection Programme. Anantara Kihavah er mekka for børn og barnlige sjæle, og der er en trampolinpark, kreativ kids club og vandlege galore.

ECO RESORT

Anantara Kihavah arbejder efter “The Green Initiative”. Det vil sige, at de tager særligt hensyn til atollernes sårbare natur og koralrev. Bæredygtighed og respekt for havet er en central del, og I kan lære mere om beskyttelse af korallerne og adoptere en koral i Anantaras Holistic Approach to Reef Protection Programme. Resortet arbejder med genanvendelse og benytter genbrugsmaterialer i videst muligt omfang.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste