ANANTARA DHIGU

Anantara Dhigu ligger, som på et postkort, med sit turkisblå vand og kridhvide sand i South Male Atoll, kun 30 minutter i speedbåd fra Malé lufthavn. I bliver modtaget i lufthaven af Anantaras repræsentant og bliver taget direkte til resortets egen speedbåd, som ligger klar lige udenfor lufthavnsbygningen – nemmere kan det ikke blive. Seljturen til resortet vidner allerede om det fantastiske ophold man har i vente.  Efter vores mening har Dhigu alt det, man kan ønske sig som børnefamilie på Maldiverne.

80DAYS TRAVELER REVIEW:

“Det var en stor succes, og det hele spillede bare. Sikke et skønt sted med meget søde mennesker. Vi boede fint side om side og var glade for Sunrise-siden, da der var en lille, behagelig brise. Personligt syntes jeg også, at det var rart, at der var lidt aktivitet at kigge på. Maden på restauranterne var forrygende – rigtig høj kvalitet. Specielt Origami blev en favorit. Det eneste negative var, at vi skulle hjem igen… men det kan vi vist kun takke os selv for.”

– To voksne & tre børn, Anantara Dhigu

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel:  +3t (sommer) eller +4t (vinter)

BØRNEVENLIGT PARADIS PÅ MALDIVERNE

På Anantara Dhigu får I afdæmpet luksus og et særligt børnevenligt resort. Personalet er smilende og opmærksomme – man fornemmer med det samme, at de finder oprigtig glæde ved at få Dhigus store og små gæster til at føle sig velkomne.  Her er masser af aktiviteter for både børn og voksne – fantastiske dykkermuligheder på det smukke koralrev, en populær Kid’s Club med et væld af sjove aktiviteter til de små, en lang række vandsport som windsurfing, kajak og parasailing.

SUNRISE OR SUNSET?

Anantara Dhigu er en af de små til mellemstore maldiviske øer, med 110 skønne Beach Villaer og Over Water Suites. Fra det øjeblik du træder ind i din villa, bliver du fortryllet af de magiske omgivelser. Den mindste villa er 110 m2 og den største two-bedroom villa er 400 m2. Indretningen er lækker og emmer af afslappet luksus med store bløde daybeds og en drømmende udsigt som selvfølge. Du kan vælge mellem villaer der er perfekt placeret med udsyn til solopgangen eller solnedgangen, eller dem der har deres egen swimmingpool.

SEA, FIRE, SALT

På Anantara Dhigu får du en gastronomisk oplevelse med maldivisk inspirerede retter. Spisningen er afslappet og uformel. Restauranten SEA.FIRE.SALT. serverer et bredt udvalg af grillede skaldyr og kødretter, Terazzo serverer finere italienske retter og buffetmiddage med forskellige temaer, og til frokost kan du nyde lettere måltider ved poolen. Særligt den thailandske restaurant Baan Huraa er kendt som én af de allerbedste på Maldiverne.

ECO RESORT

Anantara Dhigu arbejder efter “The Green Initiative”. Det vil sige, at de tager særligt hensyn til atollernes sårbare natur og koralrev. Bæredygtighed og respekt for havet er en central del, og I kan lære mere om beskyttelse af korallerne og adoptere en koral i Anantaras Holistic Approach to Reef Protection Programme. Resortet arbejder med genanvendelse og benytter genbrugsmaterialer i videst muligt omfang.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste