AMANZOE

Der er noget guddommeligt over Amanzoe. Intet mindre. Resortet er klædt i lyst, omgivet af velduftende haver og olivenlunde og den slående smukke 360-grader panorama udsigt over dalene og det Ægæiske Hav tager pusten fra jer. Amanzoe betyder ”Fredeligt Liv”, og I lander i den grad i zen-zonen. Med Amanhotellernes karakteristiske og ufravigelige tilgang til æstetik, respekt for de naturlige omgivelser og tilgang til privatliv vil I være i fløjlsbløde hænder på Grækenlands bedste resort.

CAMILLAS REVIEW:

“Et af Grækenlands skønneste resorts. Selv når resortet er fuldt optaget, føles det som var I de eneste. Store pavilions med pool, beach club, restauranter og spa. Alt er lækkert og overdådigt på den helt rigtige underspillede måde. Tag helikopteren fra Athen lufthavn til Amanzoe. Det er hurtigt og ubesværet. Book i god tid. Her bliver hurtigt udsolgt“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 / camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 3t 10m direkte til Athen
Bedste periode: Sent forår, sommer og tidligt efterår
Tidsforskel: +1t

AMANS GUDDOMMELIGE GRÆKENLAND

Amanzoe skuer ud over havet fra sin bakketop på det østlige Peloponnes. Det græske klima indbyder ofte til et dyp i vandet, når solen har fået gløden frem i kinderne. Ved den store infinitypool står lækre solsenge over skuer over den smukkeste udsigt og landskaberne. Der er en mindre overdækket pool overdækket til jer, der trænger til lidt kølende skygge. Den er også skøn, når I rejser med børn. Når I vil ned til den private Beach Club, er det blot at sige det til Amans servicemindede personale som straks fikser en fri transfer til kysten, hvor to 25 meter lap pools og en vidunderlig græsk bugt med klart turkist vand venter jer.

KLASSISK ELEGANCE

Den arkitektoniske stil på Amanzoe er inspireret af klassisk græsk byggestil, og kun de bedste materialer er taget i brug. Der er kun 38 luksuriøse ”Pavilions”, der alle har terrasser med privat plunge pool og udsigt til de smukkeste omgivelser i Porto Heli. Det svære valg er om poolen skal være 12 meter, eller om I kan nøjes med 6. Designet er lyst, elegant og den mindste Pavilion er 210 m2 stor. Lad os bare sige, at plads ikke er et problem på Amanzoe. De syv Villaer med op til 9 værelser er ideelle, når I rejser flere generationer sammen, og her får I helt unikt og eksklusivt privatliv. Til villaerne har I en privat kok og en vært tilknyttet, og vi har blandt andet benyttet dem til 80days rejsende, der skulle fejre en rund fødselsdag og ville forkæle familien. Da Amanzoe kun har få Pavilions og Villaer, som er ekstremt eftertragtede, anbefaler vi at I booker så tidligt som muligt.

SAIL & SURF

Aman har to både, der er James Bond værdige. Cruise rundt en halv eller hel dag og opdag små hyggelige havne og øer, snorkling i det krystalklare vand, solbadning og oplev den flotte solnedgang fra vandet. I vandsportscentret kan I låne Hobie Cats, havkajakker, windsurf-gear og snorkelingudstyr.

LOKAL GASTRONOMI

Amanhotellerne er altid tæt knyttet til deres location, og når det gælder det kulinariske gælder dette i høj grad. De fantastiske græske råvarer er centrum i Amanzoes køkkener, som de nordiske er på Noma. Dette er fokus i hovedrestauranten. I restauranten ved poolen er der græske lækkerier som mezze, lam og seafood om dagen, mens der om aftenen bliver tryllet på Nama, der fokuserer washoku cuisine, som er traditionel japansk mad i bedste forstand. Frokost i Beach Clubben er mere uformel og breezy med forfriskende drikke, gourmetpizzaer og bite-size græske specialiteter. Cocktails, inspireret af de græske guder, kan nydes ved baren med udsigt til en legendarisk solnedgang eller udenfor ved ildstedet med stjernetæppet lysende over jer. Vi anbefaler, at I også giver jer i kast med de lokalt producerede vine på det ekstensive vinkort.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste