AMANKILA

Amans luksuriøse private bil kører jer gennem det balinesiske landsskab. Palmer, tropiske træer og rismarker suser forbi. I ankommer til legendariske Amankila og træder inden for. I bliver mødt med smil, kolde forfriskninger og duftende kølige håndklæder. Udsigten fra resortet, der hæver sig elegant på en bakkeskråning ved Lombokstrædet, får smilene frem, og roen sænker sig. Velkommen til et af Balis mest eksklusive resorts.

STEENS REVIEW:

“Amankila er nok det suverænt smukkest beliggende resort i hele Asien, lige på kanten af regnskoven og havet. Stilen er umiskendelig balinesisk, læs masser af smukke detaljer, udsigten fra både den store pool, og fra de private i villaerne er der ikke meget der kan stikke.“

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 / steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Bali: 15t med 1 mellemlanding
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel:  +6t (sommer) eller +7t (vinter)

MED UDSIGT OVER LOMBOK-STRÆDET

Amankila ligger på Balis østkyst, og resortet er bygget med stor respekt for miljøet, naturen og den autentiske kultur. Amans filosofi er centreret om fælles værdier, en lyst til at udforske andre kulturer og til en verden som begejstrer, former og nærer. Det store bjerg Mount Agung udgør en dramatisk kulisse i baggrunden for Amankila, som ligger ugeneret med udsigt ud over Lombok-strædet.

RUMMELIGE LUKSURIØSE SUITER

Her er 33 rummelige, smukke suiter på pæle med enestående udsigt udover havet fra den unikke beliggenhed på bjergskråningen. Ønsker I privat pool, er pool suiterne på 204 m2 fantastiske. Men vi elsker også Ocean Suiterne, hvor vi selvfølgelig har styr på, hvor I får den bedste udsigt. Suiterne er bygget som fritstående strandvillaer med alang alang stråtækte tage og store skønne terrasser.

POOL VIEWS

Amankila er forbundet via hyggelige små stier og hævede gangbroer, og I er omgivet af subtropisk frodighed med blomstrende frangipani og bougainvillea. Resortet er ideelt til afslappende dage, og I kan dase omkring Amankilas smukke signaturpool som er delt i tre plateauer. Beach Clubben ligger på Amankilas strand, hvor der er en fantastisk 41 meter lang lap pool flankeret af bløde solstole og kokospalmer.

VESTLIG OG INDONESISK KØKKEN

Havudsigten er selvfølgelig flettet ind til perfektion på Amankila, også når I skal spise. Morgenmaden bestilles a la carte med den smukkeste udsigt fra restauranten, hvor der om aftenen tændes lys og dækkes op til middag.  Menuen er en sublim kombination af vestlig og indonesisk mad, og mange af råvarerne kommer fra Amankilas egen køkkenhave. Ved siden af restauranten ligger den dejlige bar, hvor I kan nyde perfekt miksede drinks før og efter middagen og det meditative kig udover havet. Frokost kan I enten spise på Teh Terrace, der ligger ved den ikoniske pool, eller på den forfriskende Beach Club helt nede ved stranden. Ønsker I det, kan resortet arrangere specielle middage eller picnics.

EKSKLUSIV RUNDREJSE

Aman har fire fantastiske hoteller i Indonesien. En eksklusiv rundrejse kunne bestå af et par nætter i Ubud på autentiske Amandari, et par nætter ved kysten på Amankila og en fantastisk afslutning på Amanjiwo på Java. Men det kommer alt sammen an på jeres drømme, så det finder vi ud af sammen.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste