AMAN SVETI STEFAN

Lyserøde sandstrande, krystalklart vand og fyrretræsklædte bjerge danner baggrund for Aman Sveti Stefan. Med adresse på sin egen lille ø i Adriaterhavet, med kun en smal tange som forbindelse til fastlandet, er luksuriøse Aman Sveti Stefan både afsondret, unikt og fortryllende anderledes.

CAMILLAS REVIEW:

“Aman Sveti Stefan er et helt specielt sted. Den gamle by, renoveret til et hotel, er den helt rigtige måde at opleve Montenegro. Værelserne er “klassisk Aman simple” og hvis du er ude i god tid, kan du være heldig at få en af villaerne med privat pool. Stranden, maden, udsigten – det fås ikke bedre i Montenegro.“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 / camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2t 40m (med direkte fly i sommerperioden)
Bedste periode: Forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

ADRIATERHAVETS DISKRETE CHARME

I befinder jer på Montenegros solrige kyst, en kort køretur fra den gamle by Budva og kun 40 minutter i bil fra Tivat lufthavn. Resortet er kompromisløst bygget over resterne af en gammel befæstet by og indrettet i ægte Aman-stil, med øje for detaljen og et serviceniveau helt i toppen af skalaen. Her finder I hemmelige bugter, en fredfyldt Aman spa, et spektakulært bjergbassin og en række intime spisesteder – alt sammen med den smukkeste udsigt over Adriaterhavet.

Hotellet strækker sig over 80 hektar og er fordelt over suiter og hytter på øen Sveti Stefan Island samt suiter på fastlandet i den smukke Villa Milocer. Mens øen og dens faciliteter har sæsonåben fra 1. maj til 24. oktober, forbliver Villa Milocer og Aman Spa på fastlandet åbne året rundt.

SVETI STEFAN ISLAND

Sveti Stefan Island er en unik atmosfærerig oplevelse, med brostensbelagte stræder, smukke gårdspladser og betagende havudsigt. Øens restaurerede stenbygninger rummer 51 værelser og suiter, hver især enkelt indrettet med smukke originale detaljer, som harmoniserer med øens historie. Charmerende gårdhaver og 600 år gamle rødflisede tag forbinder de omhyggeligt restaurerede bygninger. Her kan I vælge mellem hyggelige og Aman-stilrene hytter i forskellige størrelser – alle med privat terrasse og nogle med egen pool – eller intime og lækkert gennemførte værelser og suiter. I kommer nemt fra øen til fastlandet via broen, der forbinder de to.

VILLA MILOCER

En gang var det dronning Marija Karadjordjevics sommerresidens, men nu rummer den smukke villa stilrene og rummelige suiter, med store balkoner, åbne pejse og udsigt over enten havet eller den smukke have. Her finder man også et bibliotek, et hyggeligt spisested med et ambitiøst køkken, og en stor og luftig fællesstue. Villaen er omgivet af over 800 oliventræer og en smuk gammel fyrretræsskov.

GASTRONOMISKE RESTAURANTER

Menuerne på Aman Sveti Stefans restauranter bugner af lokale ingredienser – fra den gastronomiske restaurant Arva til den hyggelige piazza med flere spisesteder og det smukke Dining Room i Villa Milocer. Organiske grøntsager og frugter ledsages af friskfanget fisk og skaldyr, blæksprutte og stenøsters direkte fra Adriaterhavet, oksekød fra den nordlige del af Montenegro, samt de lækreste lokale oste, syltetøj, olivenolier og urter. Glem ikke at prøve den lokale vin, lavet på Vranac (‘sort hingst’), som er en af de ældste og mindst kendte druesorter i verden – en fjern forfader til zinfandel og primitivo. Hvis den står på sundowners på piazzaen, så er Sveti Stefans signaturcocktail – lavet på den lokale brandy Rakia, hyldeblomst, grenadine og vanilje – slet ikke til at stå for.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste