ALMYRA HOTEL

På Cyperns solrige sydvestkyst og med udsigt til det blå Middelhav ligger Almyra – et stilet designhotel med en skøn afslappet atmosfære, der er en drøm for familier, der elsker varme, æstetik og masser af sjov. Udtrykket er elegant, lyst og tilbagelænet, og der er summende liv og glade dage. Her oplever I en gennemført og hjertevarm service, og børnene vil have en fest.


80DAYS GOES CYPRUS – EFTERÅRSFERIEN 2022

Cypern har efter vores mening det hele til den perfekte badeferie i efterårsferien. 320 solskinsdage om året, duften fra oliventræer og lavendler. Sol, latter, god mad, ren afslapning og glade unger med brune snuder. Gennemsnitstemperaturen i oktober er 27 grader og solen skinner fra en skyfri himmel. Kun Cypern kan prale af så forholdsvist sikkert varmt vejr i efterårsferien indenfor Europa.

De seneste seks år, har vi reserveret vores eget fly og fløjet direkte til Paphos lufthavn som ligger kun 25 min. fra Almyra hotel i bil eller 50 min. i bil til Anassa.

Rejsen er ikke en grupperejse – I rejser alle som individuelle. Nogen kender nogen i forvejen, andre gør ikke. Niveauet af socialt engagement er helt op til jer, men stemningen plejer at være i top, og det bliver med sikkerhed en fest for både børn og voksne. For børnene og de unge er det skønt at have så mange venner samlet et sted, og hvis I som voksne, har lyst til en snak eller måske en tennismakker, så er der også mange at vælge imellem.

7 nætter i Inland View Room (ingen udsigt. Der kan forekomme lidt støj fra vejen)  – Udsolgt

7 nætter i Superior Sea view room (smuk udsigt over hav og poolområde)  – Udsolgt

7 nætter i Terrace Sea view rooms interconnecting (direkte udgang til egen terrasse) – Udsolgt

7 nætter i Kyma Suites (hotellets bedste værelser i roligt område, terrasse, og havudsigt) – Udsolgt

Prisen inkluderer:
Fly København – Paphos t/r direkte med 80days eget charterfly. Afrejse d. 14. oktober kl. 09.00-14.10. Hjemrejse d. 21. oktober kl. 13.00-16.10
7 nætter i valgte værelses kategori inkl. halvpension i Mosaïc restauranten
Delt transfer mellem Paphos lufthavn – Almyra t/r

Kontakt os for flere priser og detaljer – mail@80days.dk eller Tlf. +45 53 53 39 99 

80DAYS REVIEW:

“Forvent glade unger med nye ferievenner hver dag, og teenagere der kan gå på opdagelse langs strandpromenaden ind til Paphos by – helt trygt. For mig er dagens højdepunkt frokost på Ouzeri, med Middelhavets alle smager på min tallerkenen. Og sundowners i selskab med venner og Cyperns smukkeste solnedgang i havet.“

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 / mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 4t
Tidsforskel: +1t (sommer) eller +2t (vinter)
Bedste periode:  Forår, sommer og efterår

 

DESIGNHOTEL I SOLEN

Almyra, som har otte hektarer af velholdte haver, små stille lommer, dejlige terrasser med sunbeds og smukke bygninger, ligger i byen Paphos, der ifølge mytologien er Afrodites fødested. Almyra er den livlige lillesøster til Anassa, som er Cyperns bedste hotel.

PERFEKT TIL FAMILIER

De 189 værelser er minimalistisk indrettet med fokus på komfort og rene linjer. I kan vælge mellem Sea eller Garden view. Dobbeltværelser og familiesuiterne ligger i hovedbygningen, mens de rummelige Kyma Suiter ligger i en separat fløj. Der er tre skønne opvarmede pools under åben himmel, hvor den ene er en overdækket baby pool. Derudover er der en indendørs- og udendørsspa-pool, som er forbeholdt de voksne.

Hvis I elsker at være aktive på ferien, kan I svinge tennis og squashketcheren eller bordtennisbattet. Almyra er et slaraffenland for vandelskere. I kan komme på vandski og wakeboard, windsurfe, parasaile, snorkle og dykke. Der kan lejes SUP, kanoer, vandcykler og motorbåde. Der er mountain biking, trekkingture og Almyra tilbyder triatlon og cykelcamps.

OPLEV CYPERN

Selvom man kan fristes til bare at blive på Almyra, er der også noget at opleve i området. I kan slentre op til den gamle bydel eller gå den korte vej ned til den gamle havn, se på romerske mosaikker, jogge eller cykle langs promenaden til Tomb of the Kings. Der er fire gode golfbaner i nærheden af Almyra, og I kan leje en bil for at udforske skildpadde-strande, vinmarker, cedertræskove og et populært vandland.

SUNDOWNERS & HAVUDSIGT

På Almyra er der fire dejlige restauranter. Hovedrestauranten Mosaics har noget for alles smag – lokale råvarer, cypriotisk bagværk, asiatiske og europæiske specialiteter og klassikere. Notios serverer en skøn fusion af japansk og middelhavsinspireret mad. På Seafront restauranten Ouzeri kan I nyde græske og cypriotiske retter. Eauzone er zen zonen, hvor man med god samvittighed kan gå ombord i sunde salater, spa snacks og mocktails.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste