ALILA VILLAS ULUWATU

I det sydlige Bali på Bukit halvøensdramatiske kalkstensklipper ligger eco-resortet Alila Villas Uluwatu hævet 100 meter over det Indiske Ocean. Det blå hav møder gyldne solnedgange, og udsigten her oppefra er intet mindre end perfekt. Infinitypoolen ligger på kanten af klipperne, og den stilede sunset cabana hænger ud over. Den første solnedgang man ser her, glemmer man aldrig.

CAMILLAS REVIEW:

“Alila Villas Uluwatu er et paradis på jord, hvor ægte balinesisk charme og moderne luksus går hånd i hånd. Fra det øjeblik jeg ankom, blev jeg budt velkommen med en varm og personlig service, der fik mig til at føle mig som en del af familien. Hver villa er designet med omtanke for miljøet og skaber en unik følelse af fred og harmoni, mens den spektakulære udsigt over Det Indiske Ocean tager vejret fra en. Infinity-poolen og den udsøgte madoplevelse på resortets restauranter gør Alila Villas Uluwatu til en uforglemmelig oase, hvor både krop og sjæl kan finde hvile og fornyelse.”

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med én mellemlanding
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

UNIKT BOUTIQUERESORT

Alila betyder overraskelse på sanskrit, og det er meget rammende. Man bliver ved med at opdage fine detaljer i det arkitektonisk smukke resort, der blander det bedste fra den moderne skole og balinesiske traditioner. Kombinér eventuelt Alila Villas Uluwatu med de andre søstreresorts i Seminyak og Ubud – de ligger alle ved must-see destinationer på Bali.

PRIVAT POOL & BUTLER

Alilas 65 villaer har alle privat pool, egen butler tilknyttet og er formfuldendt indrettet med lyse vægge og tekstiler, træ, naturlig sten, rattan, grønne planter og vand som omdrejningspunkter. Det er en absolut fryd for øjet og meget i stil med de rene linjer, der også ses i nordisk design, bare med den balinesiske charme tilføjet. På grund af det åbne designformat, lavatagene og bambuslofterne er der altid en dejlig brise i jeres private gemakker. I kan vælge mellem et- til treværelses villaer, hvor ”mindste” med et værelse spænder over 291m2. Hyggelige gangstier og broer knytter villaer, pool og hovedområdet sammen og I kan tage de 600 trin ned af trappen, når I vil slentre en tur langs stranden.

ECO-RESORT

Alila er, udover at være et unikt boutiqueresort, bæredygtigt designet efter EarthChecks standarder med omtanke for landskabet, brug af lokale byggematerialer og energi-effektivitet. Det lokale er også tænkt ind i alt fra råvarer i køkkenet til de økologiske toiletsager, der i øvrigt kommer i en hendes og hans version. Alila Uluwatu er et luksus-eco resort, der ikke går på kompromis med kvaliteten, samtidig med at den gode karma er i højsædet.

SKØN FINE DINING

En del af Alilas koncept er mad – som i virkelig lækker mad! Det åbne køkken på The Warung præsenterer jer for traditionelle indonesiske og balinesiske retter i skønne omgivelser. CIRE er et smukt ægteskab mellem det østasiatiske køkken og vestlige kulinariske teknikker. Her får I en diskret, sofistikeret fine dining oplevelse i smukke, eksklusive omgivelser, 70 m over havets overflade. Selamat makan – eller velbekomme!

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste