ALILA UBUD

Ayung River Valley! Udsigten ud over de grønne rismarker og den palmeklædte dal giver en den der magiske følelse, hvor man har lyst til at sætte sig i skrædderstilling med hænderne samlet og være taknemmelig for, at livet kan været så uendeligt smukt et øjeblik. Det er også dette syn, der udfolder sig fra resortets famøse infinity pool med de bløde solsenge og balinesiske parasoller på flanken. I de tågede morgentimer er poolen smaragdgrøn og om eftermiddagen safirblå – og vi er forelskede i den.

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med én mellemlanding
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

LUKSURIØST HIDEAWAY

Alila Ubud ligger som et hemmeligt hide-away på en bakketop med sine diskrete huse og villaer i mørkt træ, hvis tage stikker op blandt de grønne tropiske planter og træer. Designet er et velfungerende miks af moderne og traditionel balinesisk arkitektur med små gårdhaver, store terrasser og private haver, og det er med til at skabe en intim og afslappet stemning. At der en gang imellem piler aber over de åbner pladser sætter en streg under, at I befinder jer på et jungle-resort. Her oplever man et helt andet Bali end ude ved kysterne, og netop den diversitet gør øen til et fantastisk rejsemål. På trods af at i er midt ude i højlandet, er der kun 5 km til den hyggelige by Ubud.

ECO DESIGN & GOD KARMA

Der er kun 56 værelser på resortet, der ligger i to-etagers huse, så det minder om en lille balinesisk landsby. Villaerne fåes i tre forskellige kategorier, der starter med Valley Villaerne med eminent udsigt fra de brede terrasser. Alle værelser og villaer har dejlig panoramaudsigt til Ayongfloden eller de omkringliggende vulkaner og nogle står på pæle ud over skråningerne. Materialerne er træ, sten og bløde tekstiler i naturfarver og store vinduer, der giver masser af lys. Alila er, udover at være et unikt boutiqueresort, bæredygtigt designet efter EarthChecks standarder med omtanke for landskabet, brug af lokale byggematerialer og energi-effektivitet. Et luksus eco-resort der ikke går på kompromis med kvaliteten, samtidig med at den gode karma er i højsædet.

PÅ EVENTYR I PARADIS

Hvis I har lyst til at tage på eventyr har Alila en Leisure Concierge, der kan rådgive og arrangere alt fra trekking til rafting på Ayung til en kulturel bytur til Ubud by.  Når klokken slår fire bliver der serveret Afternoon Tea ved infinity poolen. Børnene kan tage til balinesisk dans og få kulturen ind under fodsålerne. Her er masser at tage sig til, og heldigvis hviler den magiske ro over Alila, når man kommer tilbage fra opdagelse. Paradis er en sindstilstand, og vi vil vove at påstå, at man kommer tæt på, når man bor på Alilas resort i Ubud.

Kombinér Alila Ubud med de andre søsterresort i Seminyak og Uluwatu – de ligger alle ved must-see destinationer på Bali, der alle har hver deres charme.

KULINARISK MAGI

På den kulinariske front har Alila også høje ambitioner. Cabana Lounge er laid-back jungle-luksus med friskpressede juicer, læskende cocktails og lette anretninger med lokalt tvist og friske kvalitetsråvarer. Maden på Plantation Restaurant er inspireret af Balis rismarker, gårde og fiskeri – det er traditionel fine dining inspireret af friske og bæredygtigt producerede lokale grøntsager. Cocktailkortet er forfriskende og vinkortet godt. Til frokost kan vi anbefale, at I prøver deres Royal Ubud Rijsttafel, der er det ypperste af de lokale og autentiske. Man deler rijsttafel som et familiemåltid, hvilket er virkelig hyggeligt. Om aftenen dæmpes lyset, og junglens lyde ændres. I kan vælge mellem den autentiske Ubud Menu, der byder på traditionelle opskrifter og råvarer fra Ubud og omegn. Ellers er der Seasonal Menu, der er baseret på franske teknikker, men med lokale råvarer. Alt er yderst velsmagende og omgivelserne er magiske.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste