ABI D’ORU BEACH HOTEL & SPA

Ikoniske Abi D’Oru er et familievenligt, klassisk italiensk hotel, der siden det bød sine første gæster velkommen i 1963, har været et af Esmeralda kystens mest eftertragtede hoteller – ikke mindst for italienerne selv. Det nyrenoverede hotel ligger ugenert omgivet af frodige haver, skyggefulde terrasser og hyggelige kringelkroge. Abi d’Oru ligger ned til sit eget private stykke af én af Sardiniens absolut skønneste, hvide sandstrande med krystalklart, turkist vand.

CHARLOTTES FROSTS REVIEW:

“Elsker I strand og pool, er Abi d’Oru klart en favorit med en af de bedste strande, jeg har set i Europa. Der er masser af plads at boltre sig på i den blomstrende have og en dejlig pool. Rejser I med børn, har hotellet både store, skønne suiter og connecting-rooms. Dejlig italiensk mad på de 4 restauranter – og så er de milde aftener i The Lobby Bar med levende pianomusik og en kølig drink en perfekt måde at slutte de lange dage i solen af på”.

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Olbia: 3t
Bedste periode: Forår, sommer og tidligt efterår
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

ROOM WITH A VIEW

Atmosfæren på Abi d’Oru er afslappet og personalet er varmt og imødekommende. Værelserne er rummelige og lyse, og stilen smagfuld og karismatisk med en god blanding af det moderne og det klassisk italienske. Alle 130 værelser, i mange forskellige kategorier, har egen terrasse eller balkon og udsigt over havet og de rolige, blomstrende haver.

SARDINSKE GRYDER

Abi d’Oru har tre barer og fire restauranter – to ligger på selve hotellet og to ved stranden. VEG har et skønt vegetarisk gourmet-menukort. Køkkenchefen lægger stor vægt på at benytte råvarer fra lokale gårde og producenter. Det sardinske køkken er vidunderligt at gå på opdagelse i. Udover fisk og skaldyr, der lige er hentet op af havet, skal I prøve nationalspisen ’porcheddu’, som er stegt pattegris på spyd. Er I kødelskere kan det helt sikkert anbefales.

GOLFO DI MARINELLA

Havet rundt om Sardinien er det reneste og klareste i hele Italien, og i roligt vejr, kan I se bunden på mange meters dybde. Her findes ét af de rigeste økosystemer i Europa, og hvis I elsker at dykke mellem farvestrålende fisk og koralrev, vil I være vilde med Sardinien. Og så er de undersøiske klippeformationer de perfekte skjulesteder for barracudaer, blæksprutter og muræner.

BEE HAPPY CLUB

Abi d’Uros Kids Club, Bee Happy, er et hjørne af himlen for de mindste. Her flyver tiden afsted i det lille vandland og løjerne styres af et sødt og opmærksomt personale. Abi d’Oru tilbyder desuden, at børnene kan spise sammen i deres egen aflukkede afdeling i restauranten både til frokost og til aften.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste