JOIN THE TEAM

Er du vores nye Ordsmed & Digitale Talerør?

Vores nuværende Ordsmed & Digitale Talerør, Nina, skal i gang med sin iværksætterdrøm, og derfor leder vi med lys og lygte efter én, der kan udfylde hendes sko fra 1. januar 2019 eller så hurtigt som muligt derefter.


OM OS

I 80days er vi et lille dynamisk og innovativt team, der består af Danmarks bedste hoveder inden for eksklusive og skræddersyede drømmerejser. Vi går hele vejen for at skabe de perfekte rammer om store rejseoplevelser og dyrebare minder for vores kræsne kunder. 


Kompromis hører ikke hjemme i vores butik, og vi åbner de særlige døre og fordele, som man ikke kan klikke sig til. Det kan vi, fordi vi har et stærkt personligt netværk til de dygtigste indenfor luksusrejser, og fordi vi udvikler os konstant. Vi er altid et spring foran de andre, fordi vi arbejder fleksibelt, agilt og tænker ud af boksen. 


Vi flyver vores luftballon på vores egen måde. I alt vi foretager os er integritet centralt. Vi er et personligt rejsebureau, og vi er ærlige, respektfulde, fleksible og omsorgsfulde over for vores kunder, vores partnere og for hinanden. Vi har hjertet med i alle rejser, og passionen for at lave den perfekte rejse er med i alt, vi foretager os. Vi stiller kontinuerligt nysgerrige spørgsmål, sætter høje krav til os selv og arbejder altid med at forfine vores viden inden for rejser af den højeste kvalitet.

DIN ROLLE I LUFTBALLONEN

Du bliver vores digitale stemme, du kommer til at passe og pleje vores visuelle identitet, og du er i høj grad med til at sætte kursen for, hvor vi skal hen. Vi er et lille hold på fem personer, så du skal kunne tage mange kasketter på. Fra at være hovedansvarlig for den overordnede kurs for vores marketing og kommunikation, til selve eksekveringen og content creation på tværs af kanaler til noget så simpelt som at vande vores vanvittigt flotte blomsterkrukker. Vi er i konstant udvikling, så det er dine opgaver også.

OM DIG

Din pen er skarp, du har et nørdet kendskab til SoMe, og du bærer en æstetisk brille. Din kvalitetssans er høj, og du har en forkærlighed for det eksklusive og luksuriøse med fokus på detaljerne. Du kan give dig i kast med CMS, hjemmesider og Mailchimp. Du har flair for IT, og du er god til at projektlede og holde mange bolde i luften. Du er selvkørende og samtidig en stærk teamplayer. Dit danske sprog er suverænt, og dit engelske ligeså. Du er passioneret, kreativ, åbensindet og du tør at tænke ud af boksen. Du har måske baggrund fra og erfaring med marketing og/eller kommunikation. Og så elsker du at rejse (men hvem gør ikke det?). 

Detaljerne

Stillingen er fuldtid, og løn forhandles individuelt. Din arbejdsdag foregår i vores farverige boutique på Strandvejen 130B i Hellerup. Vi har også en 80days-gren i Silkeborg, hvor vores dygtige Dream Maker, Charlotte, sidder til daglig og designer rejser.


Ønsker du at søge jobbet, så send os din ansøgning med CV til hello@80days.dk. For at se om du lynhurtigt kan fange vores tone of voice, skal du også sende os et 80days opslag til Instagram, til Facebook og en kort landebeskrivelse af Canada, som var det skrevet til 80days.dk.


Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette person. Har du spørgsmål kan du ringe til PA & Product Manager Lotte Bretton-Meyer på 20 812 812 eller skrive en mail til lotte@80days.dk.