HVEM ER 80days?

80days består af et team af ambitiøse og visionære spillere i den bedste rejseliga. Fælles for os er vores kompromisløse tilgang til eksklusive luksusrejser uden snobberi, til good old fashion kundeservice og vores faste beslutsomhed på at være tro mod 80days DNA. Essensen af at rejse er glæde, og vi brænder for de personligt skræddersyede rejser, for kvaliteten, æstetikken og for kontakten med vores kunder. Vi holder os konstant opdaterede og rejser ud og tjekker hotellerne, inden vi sender jer afsted. Bag hver eneste rejse lægger vi energi, kreativitet og umage - og vores mål er at være de bedste.  

CAMILLA LEVIN 

// OWNER & TRAVEL DESIGNER


Camilla startede i sin tid 80days, fordi hun er kræsen æstetiker og sætter det personlige møde mellem rejsekonsulent og kunde højt. Hun har aldrig lavet andet end rejser og har igennem årerne opbygget en skudsikker smag og dybdegående forståelse for, hvad der skal fungere på destinationerne og hotellerne.  


Hvis Camilla skulle bestemme, ville hun sende alle en tur på safari i Afrika. 

Før hun startede 80days, lavede hun udelukkende rejser til det afrikanske kontinent, og hun har boet i både Tanzania og Sydafrika. Men hun elsker også de andre destinationer, og hjertet er altid med, når rejserne bliver sat sammen. Hendes personlige kompas er for tiden rettet mod Rwanda, Colombia og Cambodia.


Camilla bor i Hellerup, er gift med Ulrik, er mor til to børn og har den store skovkat Elvis. Hun elsker en god bog, er et gourmet-øre og en stor fan af god te - så det findes naturligvis altid, når I er på besøg hos 80days. 


(+45) 53 53 61 16 

CAMILLA@80DAYS.DK


CHARLOTTE BUHL HAUGE 

// DREAM MAKER 


Med smil, gåpåmod og en åbenhed over for at møde de lokale, når man langt på rejser rundt omkring i verden. Charlotte er vores “dream maker”, der til dagligt sidder omgivet af smukke søer og grønne bakker på 80days’ kontor i Silkeborg. Med 30 års erfaring har hun det sorte bælte i at skræddersy eksklusive rejser.


I Sri Lanka har hun oplevet hundredevis af små havskildpadder klække, hun har stået på Mount Batur på Bali i solopgangen og hængt ud med yndlingselefanterne i Thailand. Charlotte er ekspert i Østen og det Indiske Ocean, for hun elsker smukke tropeøer. Kursen er for tiden rettet mod Namibia, Myanmar og Costa Rica.

Charlotte er gift med Dan, som hun har to store sønner med. I fritiden får Jane Fonda pilateskamp til stregen, og løbeturene foregår ved søerne i Silkeborg. Og så bager hun nogle seriøst gode kager!


(+45) 21 28 42 41

charlotte@80DAYS.DK


CHRISTOFFER DINSEN

// PRODUCT MANAGER & TRAVEL DESIGNER


Hos 80days bryster vi os jo af at have attention to detail, og derfor passede Christoffer perfekt ind i 80days-teamet. På trods af sin unge alder har han allerede mange års erfaring inden for rejsebranchens øverste hylde, og han fører (lidt nørdet) et regneark over alle detaljer om sine flyrejser. Nogensinde. Og det er stensikkert, at der står USA skrevet på inden for det seneste år. Christoffer har nemlig lovet sig selv at besøge the Land of Dreams mindst en gang årligt.

Ud over at være The States ekspert er Christoffer også berejst i Costa Rica, Mexico og Østen. Derudover er han bidt af et galt Egg Benedict. For hver destination og hotel, sætter Christoffer gaflen i de pocherede æg med hollandaise. Generelt er han lidt af et gourmetøre, så hvis I jagter Michelin-restauranter er det ham I skal snakke med. Han drømmer om at tage på roadtrip op ad Australiens østkyst, se spækhuggere i Canada og opleve endnu mere Mexico.


Christoffer bor i Espergærde med sin kone Amalie og deres lille dreng. Han er en sporty type, der samtidig elsker at kokkerere med alle hans gastro-gadgets til stor glæde for venner og familie. 


(+45) 53 53 65 14
CHRISTOFFER@80DAYS.DK

LOTTE BRETTON-MEYER 

// PA & PRODUCT manager


Enhver arbejdsplads har brug for en, der kan skabe overblik, holde sammen på holdet og komme med lynskarpe indspark og kommentarer - og den person er Lotte i 80days. Lotte har et naturligt flair for detaljer, og hjælper os med at finde nye produkter, tilpasse kontrakter og tjekke, at alle vore gæster får det helt rigtige i deres rejsemapper, inden de sendes afsted.


Den har altid stået på eventyr og Lotte har boet i Newport, Rhode Island, forelsket sig i New England, rejst meget i det sydfranske og stået slalom ned af seriøst mange pister i Østrig. Lotte har to friske teenagere - og hun er altid imponerende meget med på beatet indenfor musik og de nyeste apps. Apropos apps er hun også helt vild med sine Apple gadgets.


Når Lotte ikke holder styr på os andre, får hunden Rosa tit en løbetur eller kajakken bliver sejlet ud fra Rungsted Kajakklub. Hun drømmer om at rejse til Mauritius og Areias Do Seixo i Portugal – og selvfølgelig går hun aldrig af vejen for en tur på ski.


(+45) 20 81 28 12

lotte@80DAYS.DK


nina vestmark christiansen 

// PR & marketing MANAGER


Nina satte fødderne hos 80days som marketing manager med brune kinder efter et års eventyr i det sydlige Stillehav i Samoa. Oprindeligt legede Nina med folkesundhed, men da rejser altid har været et centralt omdrejningspunkt og en uomtvistlig del af hendes liv, passede 80days perfekt ind i ligningen. 


Det er Nina, der sidder bag tasterne på hjemmesiden, de sociale medier og alt andet, der kan skrives. Derudover står hun for events og PR. Hun har en kærlighed for det visuelle, en nysgerrighed på destinationerne og er konstant sulten på nye trends indenfor rejser. Næsen bliver ofte boret ned i Conde Nast, SUITCASE magazine og Instagram - gerne med en kop god kaffe i hånden. Og så er hun specialist i rejser til Bhutan og New Zealand. 


Nina er vinterbader, foodie, dykkerinstruktør, pinball-nørd og glad for at cykle. Hun elsker detaljer og kvalitet og har en ordentlig appetit på rejser. Hver gang hun skriver om en ny destination til 80days' hjemmeside, vokser hendes bucketlist. For tiden står roadtrip i Australien,  safari i Afrika og en dykkertur til Indonesien højt på ønskelisten. 

(+45) 53 53 65 07
NINA@80DAYS.DK