GLÆDELIG JUL

 

Kære 80days travelers

En stor tak til jer, der har rejst med os i 2021. Vi har sendt mange af jer ud i verden i år – flere end vi havde turdet håbe på i starten af året. Men vi kan igen i år konstatere, at uanset hvad vi ellers putter ind i livets ligning, er der bare intet, der kan erstatte rejserne.

Vi har rejst og I har rejst og det har været dejligt at mærke verden igen! Indimellem har vi skullet ændre planer, rykke datoer, finde nye drømme eller andre destinationer. Mange nye dokumenter skal vises, og måske er der i perioder lidt nerver på i forbindelse med en rejse. Men, trods alt har vi kunnet sende flere af jer afsted i år, end nogensinde før. I rejser ud i verden og I stoler på, at vi har jeres ryg. Det er vi umådeligt glade og stolte over. Vi vil blive ved med at gøre alt, hvad vi kan for at leve op til jeres store tillid også i det kommende, spændende år.

 

JULEFERIE

Vi holder juleferie fra d. 23 december til d. 2 januar. Men I vil altid kunne finde én eller flere af os i butikken – klar til at planlægge vinter- eller påskeferie eller sommerens drømmetur. Og hvis I skal rejse i den kommende periode, kan I altid ringe til jeres personlige Travel Designer.

Kærlige julehilsener fra hele 80days teamet

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste