JORDEN RUNDT MED STEEN


Steen er allermest lykkelig, når han kan få lov til at sætte sit fingeraftryk på en kompliceret rundrejse og han sender jer afsted med en spiseseddel af oplevelser, som han selv har afprøvet og håndplukket. 

Pak den store kuffert og rejs væk fra det hele – længe. Tag afsted på en rejse der bringer jer langt hjemmefra. En rejse, hvor hver dag er et nyt eventyr og hvor I har god tid til hver oplevelse og hver solskinsdag. En rejse der er tilrettelagt efter jeres drømme og hvor oplevelser og hoteller passer til netop jeres smag og tempo. En rejse, der strækker sig over tid og over kontinenter. Nogle af verdens smukkeste destinationer venter på den anden side af kloden.

Men først skal der planlægges. En længere rundrejse kræver planlægning i 1-2 år i forvejen. Især hvis man vil bo på de der helt specielle steder, som man ikke kan klikke sig til.  De charmerende boutiquehoteller, private beach bungalows eller eksklusive afsides lodges, som man skal kende til, for at kunne finde. Den gode nyhed er at vi har THE GUY for the job – Steen Grosen Andersen. Steen har arbejdet i rejsebranchen i 30 år og han været alle de steder, som mange bare drømmer om. Hvem kender I, der har været i Australien 45 gange? Det har Steen. Og han har – som nok den eneste i den danske rejsebranche – besøgt Fransk Polynesien 3 gange. Der er ikke mange steder, han ikke har oplevet og selv når han bliver præsenteret for jeres vildeste rejse-ønskedrømme, er det sjældent, at der er noget der ikke kan lade sig gøre.

Tag fat i Steen, hvis I drømmer om en rundrejse udover det sædvanlige….

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste