BELIZE

Mellem det turkise Caribiske Hav og den mellemamerikanske jungle ligger Belize. Et lille land med smukke strande og verdens andet største koralrev på dørtrinnet kun overgået af Australiens Great Barrier Reef. Her finder i en afslappet sammensmeltning af kulturer, historisk arv fra mayaindianerne og fantastiske naturoplevelser. Går I på opdagelse i junglen, kan I møde Belizes nationaldyr tapiren, den sky jaguar, de sjove edderkoppeaber og leguaner, der soler sig i varmen. Fugleentusiaster kan godt hive den mest blærede kikkert frem og gå i gang med at tjekke de 570 forskellige arter af på listen. Som i de andre mellemamerikanske lande er biodiversitet fascinerende i Belize, hvor landskaberne og dyrelivet er som taget ud af en episode fra National Geographic.

 STRAND & JUNGLE

Efter et par dage i regnskoven, kan I vende snuden mod kysten og indstille jer på sol og kolde kokosnødder. Med farverige hængekøjer mellem de store palmer og strandvillaer i balinesisk stil er Francis Ford Coppolas resort Turtle Inn rustikt med et drys af luksus. Hæng ved poolen, tag på snorkel eller dykkerture, sejl ud i kajakkerne og nyd det afslappede tempo på stranden med det bløde hvide sand og krystalklare vand. I april, maj og juni kan I være heldige at møde de majestætiske og fredelige hvalhajer, der kommer på besøg med fuldmånen. Belizes Blue Hole er et verdensberømt dive site og en destination i sig selv for dykkere.

MAGI TÆT PÅ NATUREN

Der bor kun 320.000 mennesker i Belize. Der er mange forskellige kulturer under et tag med stærk indflydelse fra mayaindianerne, garifunaer og europæiske tilflyttere. Belize er et land, hvor I kan opleve magien ved at være væk fra travlheden og hverdagens rush. Bare brune fødder, laidback bohemestemning, en tæthed på naturen og få andre turister. Kombiner Belize med et af de andre skønne lande i Mellemamerika, Mexico eller USA.

+

80DAYS MEDLEMSSIDE

Login, eller opret dig som bruger og få adgang til sidens personlige ønskeliste-funktion.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.