DEN PERFEKTE GAVE

Kontakt os

Overrask dem du holder af

Måske skal der gives en anderledes julegave i år? Et gavekort til en rejse med 80days er den perfekte gave til dem, der elsker rejser med fokus på detaljen. Måske skal din bedre halvdel med på en velfortjent romantisk mini-ferie til Marrakesh, New York eller Andalusien, hvor I kan få morgenmad bragt til døren med room service, forkæle hinanden, opleve kultur, fantastisk mad og shoppe. Eller skal julegaven være en rejse for hele familien, som I giver til hinanden. 


Et gavekort til 80days kan købes til den værdi du ønsker, og modtageren kan bruge gavekortet til sin drømmerejse. Om det så er en weekendtur til en storby, en rundrejse på Bali eller 80 dage jorden rundt. I kan også aftale nærmere med Christian og Camilla og komme ned på kontoret sammen før eller efter jul, og finde ud af hvor jeres rejse skal gå hen. 


Rejsegavekortet pakker vi selvfølgelig smukt ind, så det tager sig godt ud under det tændte juletræ.

LAD OS MØDES

Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer. 

KONTAKT OS