BEYOND THE ORDINARY

For de fine smagsløg med hang til Barolo, vil en Gourmet Galore-weekend i Piemonte med hvide trøfler revet "on top" måske score point. For bysnuderne skal det måske hellere være en city break til Miami, London, Cape Town eller Paris med morgenmad på sengen. Eller hvad med at invitere hele familien på en drømmeferie til Maldiverne, Seychellerne eller Mauritius?


Rejserne er det vi husker. Der hvor livets øjeblikke tænder gnisten i øjet og sætter smilet på læberne. Følelsen af at åbne en gave, der åbner endnu en dør i verden, giver sommerfugle i maven. Og allerede der starter drømmen. 


Et gavekort til en rejse hos 80days kan købes til den værdi du ønsker, og modtageren kan bruge gavekortet til sin drømmerejse. Om det så er en weekendtur til en storby, en familiesafari eller 80 dage jorden rundt. Måske du selv skal med? I kan også aftale nærmere med en af vores rejsedesignere og komme ned på kontoret sammen, og finde ud af hvor rejsen skal gå hen. 


Rejsegavekortet pakker vi selvfølgelig smukt ind, så det tager sig godt ud under det tændte juletræ, på morgenbordet blandt flag og morgenbrød eller på gavebordet til festen.

LAD OS MØDES

Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. 

KONTAKT OS