WE TAKE YOU THERE

Kontakt os

Man glemmer det tit, når juleræset sætter ind. Man bliver i tvivl om, hvad der gør mest lykke under træet. Men ønsker de fleste sig ikke at komme ud at rejse? Vi kender i hvert fald ikke nogen, der er kommet tilbage med et rejsegavekort for at lave en bytter!


For de fine smagsløg med hang til Barolo, vil en Gourmet Galore-weekend i Piemonte med hvide trøfler revet "on top" måske score point. For bysnuderne skal det måske hellere være en city break til Miami, London, Cape Town eller Paris med morgenmad på sengen. Eller hvad med at invitere hele familien på en drømmeferie til Maldiverne, Seychellerne eller Mauritius?


Et gavekort til 80days kan købes til den værdi du ønsker, og modtageren kan bruge gavekortet til sin drømmerejse. Om det så er en weekendtur til en storby, en familiesafari eller 80 dage jorden rundt. Måske du selv skal med? I kan også aftale nærmere med en af vores rejsedesignere og komme ned på kontoret sammen før eller efter jul, og finde ud af hvor rejsen skal gå hen. 


Rejsegavekortet pakker vi selvfølgelig smukt ind, så det tager sig godt ud under det tændte juletræ.

LAD OS MØDES

Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer. 

KONTAKT OS